Bucurestiul este sub zapada! Uite cum se circula in Capitala si ce zone trebuie sa eviti!

Primarul general Sorin Oprescu a convocat comandamentul de iarna miercuri dimineata si, ca de obicei, a avut reprosuri pentru cei care se ocupa de deszapezire.

Distribuie pe:

fara descriereMai multe artere importante din Bucuresti sunt blocate, miercuri dimineata, traficul fiind ingreunat de zapada depusa pe carosabil in timpul noptii, cand au fost curatate artere principale, insa nu si strazi laterale, informeaza Romania TV.

Pe trotuare se merge insa foarte greu din cauza ca nu au fost curatate, iar stratul de zapada depaseste 20 de centimetri.

Oprescu le-a cerut celor care se ocupa de semafoare sa repare toate defectiunile aparute la intersectiile Colentina - Fundeni, Colentina - Sportului si Piata Victoriei.

Nu s-au inregistrat probleme pe nicio linie RATB, insa refugiile de tramvai si statiile de autobuze si troleibuze erau pline de zapada si gheata. "Raportul spune ca ati actionat peste noapte cu 20 pluguri, sase autoturnuri, 142 de oameni la refugii si macazuri. La macazuri se poate, dar refugiile sunt in continuare necuratate si avem probleme. Sa va programati dimineata cu oameni cu lopata. Din 11.000, eu cred ca puteti sa faceti 2-3 schimburi permanente acum când se mai poate da zapada, ca peste noapte o sa inghete. Material antiderapant o sa va aduca operatorii pe zonele lor, daca nu aveti", a spus Sorin Oprescu.

Sursa foto: Mediafax


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate