Vedete

Bucurie imensa! O blondina celebra din Romania a nascut un baietel: "Te iubim peste masura"

E bucurie imensa in familia unei celebre blonde din Romania! A devenit mamica in urma cu cateva zile, iar acum si-a dus baietelul acasa!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Bucurie imensa! O blondina celebra din Romania a nascut un baietel: "Te iubim peste masura"icon photo
Maria Secrieriu, simpatica tanara care s-a remarcat la un show culinar, e mamica de baiat. Fiul ei, Adam, a venit pe lume zilele trecute, iar acum l-a dus acasa.

 


Maria Secrieriu a postat pe pagina sa de Facebook si pe contul de Instagram o imagine emotionanta cu fiul ei. Micutul Adam doarme in patutul lui invelit cu o paturica albastra.

 

 

"Acolo unde cuvintele nu au valoare. Te iubim peste masura, ingeras", a scris Maria in dreptul imaginii. Like-urile si comentariile au curs valuri-valuri, toata lumea o felicita pe Maria Secrieriu si ii face urari frumoase!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune