Bucurie mare în familia Cămătarilor! Fiul lui Nuțu s-a întors acasă din pușcărie și a chefuit ca în vremurile bune

Nuțulică, fiul celebrului Nuțu Cămătaru, a fost eliberat de curând din închisoare, problemele lui legale fiind suficiente pentru a impresiona și în filmele americane cu gangsteri.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Și, așa cum  este obiceiul în familia controversatului interlop, momentul reunirii întregii familii a fost unul cu totul și cu totul deosebit, petrecerea fiind una de neuitat.

Citeste si: Șocant! Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu, la două zile după ce a murit: „Sperăm...”

Citeste si: Sile Cămătaru îl face praf, din închisoare, pe Mircea Nebunu! I-a dat umilință totală! ”Îți vom mânca inima”

Citeste si: Fosta soție a fiului lui Sile Cămătaru a ajuns pe masa de operație

Normal, cum timp de atâția ani Nuțulică a fost ”privat” de marile bucurii ale vieții, petrecerea pe care i-au pus-o la cale cei din familie a fost una cu adevărat ”șmecheră”. Astfel, pe lângă faptul că pe peluza casei în care locuiește Nuțulică au fost puse câteva mese, încărcate de mâncăruri care mai de care pe placul lui, spre seară surpriza a devenit una cu adevărat mare.  Astfel, spre bucuria lui Nuțulică, fiul lui Nuțu Cămătaru, la eveniment și-a făcut apariția și Florin Salam, celebrul manelist având grijă să facă o atmosferă incendiară la petrecerea fabuloasă de acolo.

Fiul lui Nuțu, eliberat de la Găești, închisoarea în care a fost și tatăl său

Magistraţii de la Judecătoria Găeşti care în luna martie l-au eliberat pe Nuţu Cămătaru, în baza recursului compensatoriu, au decis să îl lase în libertate şi pe fiul acestuia, Nuţulică. „Admite propunerea formulată de Penitenciarul Găeşti. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Balint Ion Nuţu, deţinut în Penitenciarul Găeşti, de sub puterea mandatului nr.1271/2015 emis de Tribunalul Bucureşti, în baza sentinţei penale nr. 726/2013, dacă nu este reţinut sau arestat în alte cauze”, au decis judecătorii.

fara descriere

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat definitiv pe Ion Nuţu Balint – Nuțulică- la şapte ani de închisoare pentru tentativă la omor şi un an pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a înjunghiat un bărbat într-un localde manele din Capitală, în septembrie 2010. Instanţa a dispus contopirea pedepselor şi a aplicat un spor de patru luni, fiul lui Nuţu Cămătaru având de executat şapte ani şi patru luni de închisoare. La Tribunalul Bucureşti, prin decizia din 4 octombrie 2013, Nuţulică fusese condamnat la 12 ani de închisoare.

Nuţu Cămătaru a ieşit în luna martie din penitenciar, tot de la Găeşti, după ce, la finele anului 2017, a fost condamnat la cinci ani și cinci luni de închisoare în dosarul “Clanurilor”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate