Bucurie mare în Oltenia! Dirijorul de la ”Doina Gorjului” a spus ”DA!”, la 6 ani de la moartea soției. Partenera lui e cu 11 ani mai tânără

Sărbătoare mare în Oltenia! Blondea Ion Aurel, dirjorul de la ”Doina Gorjului”, se căsătorește cu partenera lui cu 11 ani mai mică.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Cunoscutul dirijor al Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, Aurel Blondea în vârstă de 51 de ani, a hotărât să își refacă viața după șase ani de la moartea soției sale. Aleasa inimii sale se numește Alina Victoria, are 40 de ani și este din Târgu Jiu. Alina este și ea o mare pasionată a muzicii populare, ba chiar a înregistrat o piesă în urmă cu câțiva ani.

Citeste si: Andreea Bălan, din nou la spital! Vedeta s-ar fi trezit într-o baltă de sânge

Conform publicațiilor de pe contul personal de socializare al maestrului Aurel Blondea, nunta se apropie cu pași repezi. Cei doi au ales deja nașii pe celebrul dirijor din Republica Moldova Nicolae Botgros și soția sa, iar atmosfera va fi întreținută de Sile de la Cernica, liderul formației Extratereștrii.

„Cea mai nouă horă! Horă pentru Blondea Ion Aurel la a cărui nuntă participăm cu drag și o să fie o petrecere pe cinste unde naș mare va fi maestrul Botgros”, este mesajul postat de Sile de la Cernica.

Citeste si: Cabral, tată pentru a treia oară? Andreea Ibacka abia a născut, dar deja a dat vestea: „Este frumos ca orice copil să crească cu un frate de o vârstă apropiată”

Atât Aurel Blondea cât și Alina au postate pe conturile personale de socializare imagini în ipostaze tandre.

”Astăzi e ziua ta (dacă nu știai). Spun ăștia mult mai specialiști ca mine că femeia la 40 de ani este împlinită, Balzac a scris ,,femeia la 30 de ani”. Eu care nu sunt așa mare ,,filozof” pot să-ți spun că și peste 50 de ani o să rămâi la fel. La mulți ani ”Aline””, este unul din mesajele postate de Aurel Blondea la începutul acestui an, conform gorj-domino.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: