Bugarach, orasul despre care se spune ca va fi ferit de Apocalipsa, invadat de sectanti. Localnicii vor sa le inchirieze locuintele

Bugarach, un mic orasel francez, care are doar 176 de locuitori, a fost luat cu asalt de adeptii unor secte care cred ca acesta este singurul loc de pe Pamant unde pot scapa de "Apocalipsa mayasa", care ar trebui sa aiba loc pe 21.12.2012.

Distribuie pe:

fara descrierePrivire de ansamblu a orasului despre care se spune ca va fi ferit de ApocalipsaMembrii mai multor secte au dezvoltat ideea ca Bugarach este singurul oras de pe Terra care va supravietui Apocalipsei prezisa de mayasi datorita faptului ca este asezat la baza unui munte care pare cu susul in jos. Sectantii cred ca din acel munte va aparea o nava extraterestra care ii va transporta intr-un loc sigur, pe 21.12.2012, cand planeta Pamant ar urma sa fie distrusa in urma coliziunii cu o alta planeta.

Pentru ca locurile de cazare in acel orasi sunt limitate, doar 176 de persoane figurand in acte cu domiciliul in Bugarach, sectantii au inceput deja sa apara in oraselul francez. Localnicii au profitat imediat de oportunitatea ivita si au scos la vanzare diverse obiecte. O piatra autentica de Bugarach costa 1.5 euro, o sticla de apa minerala din zona costa 15 euro.

Pe langa suveniruri, cei care cred ca vor supravietui doar daca se vor afla in Bugarach pot consuma "Pizza Armageddon" si pot bea "Vinul sfarsitului lumii". Unii si-au scos la vanzare terenurile pe care le detin in zona, iar un proprietar cere o chirie de 1.400 de euro pe noapte pentru apartamentul sau cu patru camere. "Cu banii astia, ma stabilesc intr-un alt oras pana trece apocalipsa. La naiba, pot sa stau si intr-un hotel de 5 stele si tot ies pe profit", a declarat barbatul, pentru un cotidian francez.

In 1993, 80 de persoane, membre ale unei secte, s-au sinucis in masa, in Waco, Texas (Statele Unite ale Americii), dupa ce locul in care se intalneau a fost inconjurat de agenti federali. Sinuciderea in masa a fost comandata de liderul lor spirtual, David Koresh.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate