Bugetarul cu cel mai mare salariu din România este dator vândut rudelor! Ovidiu Badea a încasat 35.000 de euro pe lună, dar a fost dat afară!

Bugetarul cu cel mai mare salariu din România, Ovidiu Badea, a lucrat la Ministerul Cercetării şi Inovării.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Bugetarul cu cel mai mare salariu din România a apărut în prim-plan vara trecută. Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”, a încasat, pentru anul 2019, suma de 1,94 milioane lei (161.666

de lei- aproximativ 35.000 de euro- pe lună) pentru poziţia pe care o ocupă, potrivit Ordinului nr. 337 din 23 mai 2019, a dezvăluit Ziarul financiar.

Citeste si: Ce avere împărţea directoarea de spital cu soţul care a ucis-o! Anca Daniela Patriche câştiga de două ori mai mult decât partenerul care a înjunghiat-o în cabinet!

Citeste si: Manuela Hărăbor a sărăcit într-un an de zile! Din conturile actriţei celebre pentru rolul din Pădureanca au dispărut peste 35.000 de euro!

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Ce avere are Traian Berbeceanu, comisarul care va fi şeful de cabinet al ministrului de Interne! Şi-a împrumutat rudele cu o sumă uriaşă!

Ing. Ovidiu Badea apărea ca director general al institutului în organigrama de pe site-ul Ministerului Cercetării şi Inovării. La finalul lui 2019, Ovidiu Badea a fost înlocuit din funcție, după ce Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării, a anunțat încetarea delegării atribuțiilor acestuia.

Instituția pe care a condus-o a înregistrat o pierdere de aproape șase milioane de lei, transmite Agerpres.( vezi câţi bani câştigă Moise Guran)

Bugetarul cu cel mai mare salariu din România. Ovidiu Badea avea 40.000 de euro în conturi

„Motivul acestei întâlniri cu dvs. este decizia pe care am luat-o referitor la încetarea delegării atribuțiilor de director general al Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură a domnului Ovidiu Badea.

Vreau să vă anunț această decizie în urma numeroaselor petiții pe care le-am primit la Ministerul Educației, dar și din cauza unor semnale pe care le-am primit din partea presei. Interimatul va fi preluat de domnul cercetător Ștefan Neagu, urmând ca, în cel mai scurt timp, să venim în fața opiniei publice cu o numire demnă de acest institut. Totodată, această decizie s-a concretizat și în urma controlului pe care l-am dispus la institut (…) în urma căruia s-a constatat, printre altele, că, la 31 noiembrie, la ultimul bilanț, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură a înregistrat o pierdere de 5,9 milioane de lei”,
a declarat Monica Anisie, la Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor (MMAP).

Ultima declaraţie de avere a lui Badea datează din 19 septembrie 2019. Din document reise că aceste deţine, împreună cu soţia, trei apartamente în Bucureşti. Badea avea aproximativ 40.000 de euro în conturi. Surprinzător, Badea are mai multe datorii, după de s-a împrumutat la rudele. El a luat 100.000 de la tatăl său, 50.000 de lei de la o soră şi 60.000

de lei de la o alta. În total, Badea e dator la rude aproximativ 45.000 de euro.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

Din conturile lui Bogdan Niculescu Duvăz au dispărut aproape 200.000 de euro înainte să moară! Fostul ministru câştiga 5.000 de euro pe lună!

Iohannis a primit un ceas de 40.000 euro, de două ori mai scump decât al Vioricăi Dăncilă! Președintele nu l-a purtat niciodată! Ce s-a întâmplat cu ”bijuteria”?

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

VINE IARNA în România! O vreme cumplită lovește întreaga țară. Alertă meteo ANM

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies