Bunica Andreei Balan este in coma! Declaratii sfasietoare ale tatalui cantaretei: "Azi-dimineata nu mai reactiona!"

Artista este devastată şi plânge continuu din cauza bunicii ei, care este pe un pat de spital şi are zilele numărate. Femeia se simte tot mai rău, iar tatăl ei ne-a povestit exact care este starea ei.

Distribuie pe:

fara descriere


Episoadele triste în viaţa Andreei Bălan par să dureze la nesfârşit. După luni întregi în care a suferit din cauza despărtiri de Keo, cu care a avut o relaţie de 8 ani, faptul că ar putea să îşi piardă bunica, este o problemă care îi provoacă o altă suferinţă imensă. De câteva zile, bătrâna zace pe un pat de spital , unde starea i se agravează de la o zi la alta. Tatăl Andreei ne-a povestit cum se simte azi femeia în vârstă de 83 de ani. ”Nu prea mai au medicii ce să-i facă. S-au acumulat de-a lungul aniilor mai multe boli, nu foarte grave, dar acum este prea slăbită să poată fi operată, organismul nu mai rezistă. Nu ştim ce va fi, dar nu e bine. Zilele trecute se mai mişca, ne mai trăgea de mână, credeam că va fi bine. Azi-dimineaţă m-a sunat fratele meu de la Galaţi şi mi-a spus că nu mai reacţionează, este pe ventilaţie, ca într-un fel de comă”, a povestit Săndel Bălan, în exclusivitate pentru realitatea.netfara descriere

“Andreea suferă enorm, doar bunica ei a crescut-o”
Tatăl artistei ne-a mai povestit cât de afectată este Andreea în aceste zile. ”Andreea suferă enorm. Bunica ei a crescut-o şi erau foarte apropiate. Abia a aşteptat să ajungă la ea, să o vadă. Deja când a ajuns Andreea, mama mea era absentă, aproape în comă. Cel mai mult suferă că nu a reuşit să îi ofere un strănepot, deşi a încercat asta opt ani, dar viaţa nu e întotdeauna asa cum ne dorim”, a încheiat declaraţia, vizibil afectat, Săndel Bălan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate