Bunicul de 96 de ani al Gabrielei Firea îşi aşteaptă celebra nepoată în vizită! ”N-a mai trecut de mult, dar la câtă treabă are, ce să-i faci?!" Gheorghe Rotaru este cel mai vârstnic jandarm din România VIDEO EXCLUSIV

Gheorghe Rotaru este bunicul din partea mamei al Gabrielei Firea, primarul Capitalei. Bătrânul are 96 de ani şi este cel mai vârstnic jandarm din România.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Gabriela Firea Pandele, actualul primar al Capitalei, este născută la Bacău, dar are rude şi în judeţul Vaslui, în satul Băbuţa, acolo unde trăieşte bunicul vedetei din partea mamei. Gheorghe Rotaru, un bătrân de 96 de ani, este indiscutabil un personaj autentic, ţinând cont că a fost contemporan cu Regele Mihai şi că, la o asemenea etate, mai cântă încă melodiile tinereţii lui!

fara descriere

Moş Gheorghe o aşteaptă răbdător pe Gabi să-l mai vadă măcar o dată, ”n-a mai trecut de mult, dar la câtă treabă are, ce să-i faci?! Eu o aştept”, şi îşi umple timpul uitându-se la televizor. ”Nu prea mai vede, el a avut necazuri mereu cu ochii, dar oricum aşa se întâmplă după o vârstă”, ne-au povestit Viorel şi Dorica Hrib, cei doi oameni care au grijă ca bunicului Gabrielei Firea să nu-i lipsească nimic.

Decorat şi premiat în repetate rânduri de autorităţi pentru serviciile aduse statului în timpul celui de-al doilea război mondial, Gheorghe Rotaru locuieşte într-o casă bătrânească decentă, crescând găini şi curcani.

fara descriere

La 96 de ani, bunicul primarului Capitalei n-a uitat cum se foloseşte muzicuţa, perfomând însă şi cu vocea, aşa cum a ţinut chiar el să ne demonstreze, cântând o melodie despre cât de mari crai erau jandarmii pe vremuri:

”Ieri plimbându-mă pe stradă, m-am întâlnit c-un jendărel,

frumos, tânăr ca o floare, mă duc, mamă, după el,

Nu te duce, fata mamii, că jandarmu-i om şiret,

Te sărută şi se duce, tu rămâi cu doru-n piept!”.     

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate