Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu: "El a avut un interes..."

Bunicul Luizei Melencu face declarații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu.

Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu: "El a avut un interes..."
Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu: "El a avut un interes..."
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Bunicul Luizei Melencu aduce acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu. Dacă până la momentul actual se credea faptul că omul politic a avut o importanță în desfășurarea anchetei în dosarul Caracal, ultimele declarații aruncă totul în aer. 

Cazul Caracal a îngrozit o țară întreagă.

La momentul actual, instanța a respins definitiv cererea lui Gheorghe Dincă de strămutare a dosarului la Tribunalul din Slatina. Totuși, se continuă audierile martorilor, iar unul dintre persoanele vizate este chiar Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

Citeste si: Răsturnare neașteptată de situație! Gheorghe Dincă luptă alături de părinții fetelor ucise să se facă dreptate

Bunicul Luizei Melencu se arată nemulțumit de prezența politicianului și consideră faptul că autoritățile îi discriminează familia.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

„Se face accesul în sală pe ochi frumoşi, înţelegeţi? Noi avem tot interesul să aflăm ce s-a întâmplat cu nepoata noastră, pe când aici văd că a venit ca martor fostul candidat Cumpănaşu. Noi n-avem pregătire, noi nu facem parte din sistem, noi am venit aici cu alte gânduri şi alte dorinţe, să aflăm ce s-a întâmplat cu Luiza.

Nu vedeţi că se face în continuare discriminare? Noi suntem familia Iordache, iar el e domnu’… Să aşteptăm să vedem ce hotărăşte grefiera. Grefiera, nu judecătoarea, hotărăşte”, a declarat bunicul Luizei Melencu.

Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa lui Cumpănașu

În continuare, Stelian Iordache face o declarație șocantă. Acesta susține faptul că Alexandru Cumpănașu a avut doar un singur scop și acela de să își facă publicitatea la toate posturile de televiziune și să candideze pentru funcția de președinte.

În plus, el consideră că omul nu a venit cu nicio informație reală în cazul de dispariție a minorelor. 

Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu: "El a avut un interes..."
Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu: "El a avut un interes..."[Sursa foto: Facebook]

”El a avut un singur scop şi un singur interes, să-şi facă publicitate la toate posturile de televiziune şi să candideze pentru funcţia de preşedinte. Un corupt, un mizerabil, un om murdar”, a completat bunicul fetei.

Citeste si: Noi detalii în dosarul Caracal! A început audierea martorilor la Tribunalul Olt: "Al dracu, venişi, ai?!"

Pe de altă parte, Cumpănașu susține faptul că este pregătit să spună tot adevărul și că speră ca Gheorghe Dincă să nu scape nepedepsit pentru toate faptele pe care le-a comis.

”Din păcate, nu cred că mi se va permite, având doar statutul de martor. Aş avea multe să-i spun şi nu numai, dar… Sper să nu scape nepedepsit pentru toate faptele pe care le-a comis.

Eu voi spune ce ştiu, aşa cum am făcut şi la Parchet, mai departe ţine de instanţă, însă vin cu speranţe, totuşi”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ultime dezvăluiri în dosarul Caracal! Dorin Dumitran a făcut declarația momentului despre Gheorghe Dincă: "A descris modul în care a chinuit-o pe Luiza"

Decizie surprinzătoare în procesul de divorț al părinților Luizei Melencu! Judecătorii au decis: cei doi rămân căsătoriți, chiar dacă tatăl fetei a murit în decembrie!...

Blestemul Caracal! Mama Luizei Melencu a cerut divorț de tatăl fetei! Câteva zile mai târziu, bărbatul a murit! Dezvăluiri exclusive!

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

BANCNOTA care ar putea fi INTERZISĂ! Scapă urgent de ea dacă o ai. Ar putea să dispară în curând

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies