Bunicul Luizei Melencu nu renunță nicio secundă la nepoata lui: ”De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-său și a dus-o la Arad?”

Bunicul Luizei Melencu este sigur că nepoata lui este în viață! Ce spune despre Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Bunicul Luizei Melencu este convins că nepoata lui este în viață și o așteaptă cu brațele deschise acasă. Mai mult decât atât, familia își dorește foarte mult să se facă dreptate în acest caz, mai ales că fata lor este dispărută încă din luna aprilie a acestui an.

“Suntem convinși că este în viață, toată familia lui Dincă la astfel de evenimente a fost în jurul lui. De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-său și a dus-o la Arad, la domeniile lor. Poate a venit cineva și a dus-o din ziua aia!”, a spus bunicul Luizei.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, detalii despre prezența lui Gheorghe Dincă în Italia! ”A fost văzut în compania unor apropiați ai rețelei albaneze”

Citeste si: Scene halucinante surprinse la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal! Un polițist a făcut o gafă uriașă! L-au dat imediat afară de acolo

Citeste si: Imagini din interiorul butoiului în care Gheorghe Dincă susține că a ars trupul Alexandrei! Resturile sunt vizibile

Avocatul Tonel Pop: ”O să ne extindem și pe Germania”

“Se fac investigații și de către noi în Italia. O să ne extindem și pe Germania. Dincă este plin de complici pe care îi protejează, în frunte cu familia lui. De ce nu îl întreabă pe cine a omorât și dus la lizieră? Este o altă persoană, avea cercei, alte accesorii, obiecte de îmbrăcăminte față de Luiza. De noi a fost ascuns că în lizieră s-au găsit accesorii care nu aparțin Luizei”, a spus Tonel Pop, la România TV.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate