Bunicul Luizei, suspectat de procurorii DIICOT. Bărbatul spune că oamenii legii l-au interceptat în propria locuință

Bunicul Luizei Melencu aduce acuzații grave la adresa procurorilor DIICOT.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Bunicul Luizei Melencu îi acuză pe procurorii DIICOT care s-au ocuoat de cazul Caracal că l-au interceptat în propria casă. Anchetatorii ar fi interceptat telefoanele bunicului Luizei, i-ar fi montat microfoane în casă şi, în plus, l-au filat cu ajutorul unor echipaje speciale.

Citeste si: O copilă de 10 ani s-a sinucis din cauza mamei: "Te iubesc atât de mult, mama, dar îți fac acest cadou"

fara descriere

“Am fost foarte neplăcut surprins să aflu că, în toată această perioadă, am fost ascultat și monitorizat tehnic. În loc să se ocupe de adevărații infractori, procurorii ne-au interceptat și ne-au pus microfoane în casă. Mai multe persoane m-au atenționat că o să îmi fie ascultate telefoanele și când au venit și au luat diverse lucruri mi-au plantat și microfoane în casă. Am înțeles că ne-ar fi plantat și o cameră de luat vederi. S-a întâmplat în urmă cu vreo trei luni, când au venit de la Craiova să ridice lucrurile Luizei. Atunci ar fi avut timp să planteze microfoanele și acele camere. DIICOT în loc să-i urmărească pe complicii lui Dincă… am devenit din părți vătămate suspecți” , susţine Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, potrivit Antena 3.

Citeste si: What's Up, internat de urgență! Prima imagine de pe patul de spital

Citeste si: Cristina Ciobănașu, adevărul despre noua femeie din viața lui Vlad Gherman. Artista a spus totul public

fara descriere

Întrebat de jurnaliști dacă a citit rechizitoriul realizat de procurorii DIICOT în cazul Caracal, bunicul Luizei susține că de fapt totul a fost aranjat. 

„Totul a fost aranjat. Convorbirea dintre Dincă și acel deținut. Nu se puteau obține acele informații, a fost o mânărie a DIICOT.
Dosarul se află la judecătorie, așteptăm să vedem cum se pronunță judecătorul”, a mai declarat bunicul fetei răpite de Gheorghe Dincă în aprilie 2019.

Declarații de ultimă oră în cazul Caracal. Gheorghe Dincă susține că Luiza Melencu este vie!

Povestea terifiantă de la Caracal capătă o altă turnură - halucinantă. Gheorghe Dincă spune că Luiza Melencu e vie. Că nu a ucis-o, ci doar a răpit-o și a violat-o, iar doi traficanți ar fi dus-o departe. Cel supranumit monstru susține că ar fi avut mai mulți complici și când a răpit-o pe Alexandra, copila de 15 ani. Între timp, o altă minoră susține că și ea a fost victima individului cu apucături bolnave. 

„Am 17 ani și cu un an în urmă am fost victima lui... a monstrului Gheorghe Dincă. Nu am povestit nimănui până acum. Îmi era frică...”. Așa începe mărturisirea tulburătoare a adolescentei care susține că ar fi căzut și ea pradă lui Gheorghe Dincă. Suspectul de orori în serie ar fi racolat-o la ocazie, după același scenariu bolnav cu care a reușit să le ademenească în mașina groazei pe Alexandra și pe Luiza. 

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate