Bunicuţele din sectorul 5 nu vor mai fi amendate pentru că vând pătrunjel pe stradă. Cristian Popescu Piedone a găsit soluţia

Cristian Popescu Piedone a iniţiat proiectul "Taraba socială". Primarul sectorului 5 le permite bunicuţelor să vândă legume la tarabe fără să plătească taxe către primărie.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Bunicuţele din sectorul 5 nu vor mai fi amendate pentru că vând pătrunjel pe stradă.

Cristian Popescu Piedone le permite bunicuţelor să vândă legume la tarabe fără să plătească taxe către primărie.

Bunicuţele din sectorul 5 nu vor mai fi amendate pentru că vând pătrunjel pe stradă

Bunicuţele din sectorul 5 nu vor mai fi amendate pentru că vând pătrunjel sau alte produse de la ţară pe străzile din sector. Cristian Popescu Piedon e a venit cu o soluţie care să le vină în ajutor persoanelor vârstnice care vindeau pe la colţurile străzilor din sectorul 5 al Capitalei.

Citeste si: Cristian Popescu Piedone soţie. Vezi cum arată partenera de viaţă a primarului de la sectorul 5

Printr-o hotărâre a primarului, Administrația Piețelor Sector 5 a fost nevoită să pună la dispoziție 10 tarabe în incinta fiecărei piețe pentru bunicuţele care vând legume sau fructe pe străzi.

Cristian Popescu Piedone a iniţiat proiectul "Taraba socială"

Cristian Popescu Piedone a lansat proiectul "Taraba socială", astfel persoanele în vârstă care vindeau produse pe stradă, vor putea să vândă la tarabe, într-un loc special amenajat, fără să fie nevoite să achite taxe către primăria de sector sau către Administraţia Pieţelor.

Citeste si: “Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Cristian Popescu Piedone copii. Câţi copii are actualul primar al sectorului 5

"Administrația Piețelor Sector 5 a amenajat o zonă de tarabe dedicată special persoanelor vârstnice care vând legume sau fructe în cantități mici, așa cum am dispus ieri, în urma ședinței pe care am avut-o cu Poliția Locală! Ne ținem de promisiune!

Nu pot decât să mă bucur când văd că normalitatea aduce atât de multă încântare pentru bunicuțele noastre. Începând de astăzi, acestea vor beneficia, total gratuit, de tarabele amenajate în piețele din Sectorul 5.

Poliția Locală Sector 5 se va ocupa în continuare de îndrumarea acestor persoane către tarabele special amenajate, pentru a nu mai fi nevoite să își comercializeze cele câteva produse la colț de stradă, pe trotuare", a scris primarul sectorului 5 pe reţelele de socializare.

Cristian Popescu Piedone, invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Marți, 6 aprilie, de la 23:15, Cristian Popescu Piedone a fost invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai". Primarul Sectorului 5 a răspuns celor mai incomode întrebări.

Cristian Popescu Piedone a fost întrebat de Denise Rifai când s-a rugat ultima dată și ce i-a cerut lui Dumnezeu.

”Lui Dumnezeu nu-i cer! Când m-am rugat ultima dată? Înainte să intru în platou la dv. M-am rugat, mi-am făcut semnul crucii și am intrat. Am spus ”Îndrumă-mi pașii și scoate-mi vorbele, tot ce trebuie să vorbesc într-un adevăr și cu sinceritate. Să mă binecuvântezi!” E felul în care m-am rugat și mă rog în fiecare dimineață”, a răspuns Cristian Popescu Piedone în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristian Popescu Piedone soţie. Vezi cum arată partenera de viaţă a primarului de la sectorul 5

Cristian Popescu Piedone copii. Câţi copii are actualul primar al sectorului 5

Cristian Popescu “Piedone”, astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! Printre dezvăluiri, cum a reușit să slăbească radical, de la 218 kilograme

Horoscop 14 august 2022. Săgetătorii au o zi plină de provocări

Gheorghe Dincă a îngrozit România! A ucis şi ALTE FETE. A ţinut secret 17 ani

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Trump, detalii de ultimă oră despre candidatura la prezidenţiale. Evenimentul care l-ar putea readuce la Casa Albă

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies