Burlacul 2021 concurente! Cine sunt fetele care au rămas în competiţie

Burlacul 2021 concurente! 14 de fete se luptă pentru inima lui Andi Constantin.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Burlacul 2021 concurente! Cine se luptă pentru inima lui Andi Constantin. Noul burlac este hotărât să se însoare cu o cuncurentă de la show-ul matrimonial care îl care ca protagonist.

Burlacul 2021 concurente!

Burlacul este o emisiune care constă în găsirea perechii unui burlac din lumea mondenă a României. Cel mai nou sezon din Burlacul va debuta după o pauză de cinci ani, iar concurentul care își va găsi marea dragoste este Andi Constantin, fostul concurent de la Survivor România, emisiune difuzată pe Kanal D.

Vezi AICI cine sunt concurentele care au primit trandafirul în a şasea ediţie din Burlacul 2021. Candidatele la inima Burlacului sunt gata să facă orice pentru a-l cuceri pe Andi Constantin.

Citeste si: Concurente Burlacul 2021! Vezi cine sunt concurentele care au rămas în competiţie ca să îl cucerească pe Andi Constantin FOTO

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Nou sezon din Burlacul a debutat vineri, 5 martie, de la ora 20:30. În acest sezon al emisiunii au concurat 15 tinere. Filmările au avut loc în România, dar și în Turcia.

Citeste si: Cați ani are Andi Constantin! Burlacul a fost ispită la Insula Iubirii

Andi Constantin este Burlacul 2021

Andi Constantin este Burlacul 2021. În trecut, Andi a participat la Survivor România, dar a fost și ispită la Insula Iubirii.

Andi Constantin are 29 de ani ani și este campion la fitness. Noul ”burlac” este plin de calități și se decrie ca fiind un om care iubește natura, animalele, dar și tot ce ține de motoare.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, spune Andi Constantin.

Burlacul 2021 concurente! Cine se luptă pentru inima lui Andi Constantin
Burlacul 2021 concurente! Cine se luptă pentru inima lui Andi Constantin[Sursa foto: Instagram]

Răzvan Fodor prezintă Burlacul 2021

Răzvan Fodor este prezentatorul noului sezon al emisiunii Burlacul. Celebrul prezentator îi va fi alături lui Andi Constantin și îl va ajuta să își găsească aleasa.

”Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe <Burlacul>, să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Program TV Burlacul 2021! Zilele de difuzare a show-ului matrimonial

Răzvan Fodor prezintă Burlacul 2021! Detalii neștiute despre show-ul matrimonial

Andi Constantin este Burlacul 2021. Protagonistul noului sezon este un fost concurent de la Survivor România

Diana de la Insula Iubirii, show fără perdea! A provocat un scandal uriaș

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Cum a PĂCĂLIT Putin VESTUL. Culisele PLANULUI MALEFIC al Kremlinului

Andi Constantin este Burlacul 2021. Protagonistul noului sezon este un fost concurent de la Survivor România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies