Vedete

Buzdugan, fanul lui Kiriță: „Giani e un one man show, ar fi bun de stand up comedy”

O nouă ediție "Vulturii de noapte", incendiară, cu umor de calitate și trei prezentatori puși pe distracție va fi difuzată marți, începând cu ora 23.00, la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Celor trei vulturi: Cătălin Cazacu, Giani Kiriță și Victor Slav, li se alătură Regele farselor din România, Daniel Buzdugan, completând tabloul unei veritabile emisiuni spectacol.

"A fost foarte amuzant și o atmosferă faină!  Avantajul  lor este că sunt necăsătoriți, sunt ca niște lupi tineri, în haită, care se țin mereu de șotii", a declarat Daniel Buzdugan.

Celebrul om de radio a subliniat că îi cunoștea pe Giani Kiriță și Victor Slav din diverse emisiuni TV și a avut mereu o părere extraordinară referitoare la aceștia. Pe Cătălin Cazacu l-a cunoscut chiar la filmările pentru această emisiune, dar deja și-a format o opinie foarte clară și despre acesta.

Buzdugan: ”Cazacu e cel mai dur, Victor cel mai sensibil”

"Sunt băieți de treabă, par niște duri, dar au suflet bun. Victor este cel mai sensibil, Cazacu este cel mai dur, iar Giani este un one man show; ar fi bun de stand up comedy. Aș plăti bilet să îl văd pe Giani, aș muri de râs cu siguranță. Formatul emisiunii este foarte fain, eram fan ”Vulturii de noapte”  dinainte să fiu invitat în show".

Citeste si: Victor Slav către Bianca Drăgușanu: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”! Și-au aruncat cuvinte grele la filmări

Citeste si: Bianca Drăgușanu l-a luat la palme pe Victor Slav! La scenă a asistat și Cătălin Botezatu! Imagini exclusive

Citeste si: Cătălin Botezatu, prezentare de modă spectaculoasă! Alături i-au fost prietenii dragi: vedete de primă mână

Nu ratați o nouă ediție "Vulturii de noapte", mâine seară, începând cu ora 23.00, la Kanal D.

 

Galerie foto  Urmatorul articol