Stiri

Ca la noi, la nimeni! O tanara de 21 de ani a facut plaja complet goala in fata Directiei de Finante. Ce a raspuns in fata autoritatilor

O tanara in varsta de 21 de ani din Timisoara a facut plaja chiar pe peluza din fata sediului Directiei de Finante.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

O fata in varsta de 21 de ani din Timisoara s-a dezbracat si s-a asezat pe burta pe iarba, in fata sediului Directiei de Finante. Atunci cand aceasta a fost intrebata de ce se prezinta asa in public si de ce face acest lucru, aceasta a oferit un raspuns simplu: ca doreste sa se bronzeze.

Autoritatile, vazand-o dezorientata, au decis sa o duca pe tanara de 21 de ani la spital. Jandarmeria Giurgiu a postat pe social media o fotografie cu fata intinsa pe iarba, fara a avea vreo retinere in a-si etala corpul gol in public.

"Fiecare zi este o provocare. Ne-am convins inca o data de acest lucru ieri cand am avut de gestionat o situatie inedita: o tanara s-a decis sa fata plaja pe spatiul verde din fata Directiei de Finante. Dezbracata complet, fata de 21 de ani, din Timisoara, nu s-a intimidat la vederea jandarmilor, carora le-a spus ca vrea sa se bronzeze. Pentru ca parea a fi dezorientata, tanara a fost condusa la spital. Aceasta a fost si sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 200 de lei", au notat in dreptul fotografiei.