Ca-n filme! Un tanar s-a pastrat VIRGIN pana in noapte nuntii: "Nu am sarutat nicio fata pana la 24 de ani si am avut emotii"

Un tânăr de 24 de ani din Piteşti a ales să ramana virgin pana in momentul in care s-a căsătorit.

Distribuie pe:

El a sărutat prima fata în ziua nunţii şi a făcut dragoste abia după cununia religioasă. Nu acelaşi lucru este valabil şi în cazul tinerei sale soţii, însă ea recunoaşte că s-a cuminţit de când şi-a întâlnit bărbatul vieţii.

Gabriel are 24 de ani şi este extrem de credincios, tocmai de aceea a păstrat cu sfinţenie cutumele creştine. Visul său a devenit realitate atunci când a întâlnit-o pe Elena, o tânără de 21 de ani, de care s-a îndrăgostit pe loc. Cei doi s-au întâlnit prima dată la biserică.

"Eu tot voiam sa ma duc mai de mult la ea sa-i zic sa iesim la un suc, sa ne unim si parca ceva spunea inauntrul meu ca nu e timpul. Pana intr-o zi cand Dumnezeu mi-a spus: ba, acum e timpul. du-te si spune-i", a marturisit Gabriel pentru Romania TV.

Gabriel şi-a făcut curaj să o invite pe Elena în oraş abia după doi ani. Tânăra recunoaşte că nu este la prima relaţie.

fara descriere"Eu nu credeam niciodata ca o sa ma marit cu el, chiar nu era tinta mea si Dumnezeu m-a facut sa-l iubesc mai mult ca pe mine, eu ii zic particica mea", a declarat sotia tanarului.

După trei luni de la prima întâlnire, cei doi s-au căsătorit. Dacă ea avea suficientă experienţă pentru vârsta sa, el a sărutat prima fată în ziua nunţii.

"Nu am sarutat nicio fata pana la 24 de ani si am avut emotii. Dumnezeu mi-a dat taria sa am rabdare si stiam ca daca am rabdare, imi va da o sotie minunata",
spune tanarul din Pitesti.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate