Ca sa nu clacheze din cauza stresului, Anda Adam s-a apucat de yoga! Uite in ce pozitii sexy sta pe saltea. Te-ai relaxa cu ea?

Distribuie pe:

fara descriere

 

Noua piesa a Andei Adam, "Amo", se bucura de un real succes fapt pentru care noi solicitari pentru concerte continua sa ii bata la usa artistei!

Pentru ca are un program infernal cu munca si fitnessul pe care il practica de cateva ori pe saptamana pentru a se mentine in forma, Anda a fost sfatuita de mama ei sa urmeze cateva cursuri de yoga pentru a nu claca in fata stresului.

“Am nevoie de momente in care sa ma adun, sa imi gasesc linistea interioara. Yoga se combina excelent cu fitness-ul pe care oricum il practic. Momentan, merg la cursuri de grup, dar in curand sper sa ajung la un nivel avansat incât sa imi permit sa practic singura acasa. Mama m-a sfatuit sa incep sa merg la cursuri de yoga pentru ca devenise ingrijorata de programul infernal pe care il am zilnic. A simtit ca sunt din ce in ce mai nervoasa si i-a fost teama sa nu clachez”, marturiseste artista.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate