Ca si divortata de Claudiu Niculescu, Diana Munteanu poate incerca sa-l cucereasca din nou pe... Enrique Iglesias! Cand era la MTV, despre frumoasa prezentatoare s-a scris ca s-a iubit cu starul!

Diana Munteanu se afla aproape de divortul de Claudiu Niculescu, iar cea mai frumoasa amintire a vietii ei ar putea ramane presupusa relatie cu Enrique Iglesias.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descrierePresa mondena scrie tot mai insistent despre faptul ca prezentatoarea TV Diana Munteanu si sotul ei, fostul fotbalist Claudiu Niculescu, au divortat in secret. In urma cu 12 ani, in 2002, Diana se afla tot in centrul atentiei, cand ziarele notau ca ar fi avut o idila cu celebrul Enrique Iglesias. Zvonurile au aparut atunci cand Diana, care era reporter la MTV, i-a luat un interviu lui Enrique, venit sa concerteze in Romania, in apartamentul prezidential din Hotelul Marriott. fara descrierePana si trustul la care lucreaza Diana, Intact, a difuzat un material la Antena Stars despre presupusa idila, in care s-a spus: Enrique Iglesias a fost si el cucerit de o romanca. Diana Munteanu este cea despre care s-a spus ca i-a sucit mintile cantaretului in 2002”. Diana a dat o singura declaratie despre acea poveste: “Ar fi fost frumos să fi fost!”.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate