Cabral a facut Craciunul in familie, dar nu a renuntat la tabietul lui! Uite ce ii place sa manance de aceasta sarbatoare

Ca in fiecare an, Cabral a petrecut Craciunul in familie si de pe masa imbelsugaa nu i-a lipsit cozonacul, deliciu dupa care e innebunit.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"La fel ca şi în anii trecuţi, în familion. Teoretic nu e nimic special… practic, asta mi se pare magia sărbătorilor de iarnă, faptul că stai cu familia şi prietenii alături, făcând lucruri banale. În general nu ne cramponam pas-cu-pas de tradiţii, dar sunt câteva dintre ele pe care le respectăm", a spus Cabral pentru ProTVMagazin.

Pentru masa de Craciun, toti au pus manala gatit pentru a nu exista discutii dupa aceea.

"Toată lumea a făcut câte ceva, am observat că cel care nu pune mâna să ajute are apoi tendinţa de a critica… aşa că nu avem leneşi pe inventar, cu toate că am încercat să ne mai sustragem de la unele activităţi", acesta adaugand ca de pe masa nu au lipsit cozonacii: "Avem norocul de prieteni care fac acasă cozonaci, aşa că ne lipim de mai multe naţii de cozonaci, făcuţi cu reţete diferite, după gusturi diferite… aşa că şansele de a găsi felia perfectă este foarte mare!"

Singurul lucru de care prezentatorul nu se poate lipsi de Craciun este tortul!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate