Cabral a ramas cu gura cascata! "Esti plin de fite, un bas***s!" - Vezi cine l-a facut praf chiar in fata unei biserici!

Cabral a avut parte de o intaplare mai putin frumoasa in timp ce se afla la inmormantarea unei tinere jurnaliste din Romania. Omul de televiziune a fost apostrofat dur de o batranica.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereCabral a povestit totul pe blogul sau. "Stateam. Pur si simplu stateam, cu mainile unite in fata, cu capul in jos, cu privirea fixam roata stanga-fata a masinii. Vine direct si cu toate ca intreaga asistenta era tacuta, spune cu voce tare, mult prea tare: 'Bine ati venit pe la noi!'. Ridic privirea nauc, o vad. O doamna pe la vreo 45 de ani, imbracata frumos, zambea larg. Vedete de carton. La televizor esti simpatic, da’ e doar de ochii lumii, cine te crezi?! Au dreptate astia de la reviste ca sunteti toti niste basinosi!Atunci e clar, sunt o vedeta basinoasa. A plecat mormaind alte nemultumiri si m-a lasat. Am intrat in biserica, sa-mi iau la revedere de la Diana. Apoi n-a mai durat mult si-au scos-o din biserica, au urcat-o in dricul parcat in curte, cel pe a carui roata o fixasem mai devreme cu privirea si-am plecat toti spre cimitir", a scris el. Cum ti se pare intamplarea?


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate