Cabral este praf în afaceri! Din televiziune câştigă puţin, iar o altă firmă l-a umplut de datorii!

Datele financiare ale firmelor sale arată că Cabral este praf în afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se poate spune că Cabral este praf în afaceri. Vedeta deţine firma “Negru Production SRL”, care se ocupă de producţie cinematografică, video şi programe de televiziune, aceasta fiind cea prin care îşi derulează afacerile din domeniu. La finalul lui 2015, când a înregistrat un profit de 21.265 de lei, “Negru Production SRL” şi-a întrerupt activitatea, pe care a reluat-o în 2018, când s-a înregistrat un profit de 6.720 lei.

Citeste si: Fotografia în care i se vede chipul fiicei lui Cabral și a Andreei Ibacka! Cât de frumoasă e fetița!

Citeste si: Andreea Ibacka a recunoscut! Cine are grijă de fiica ei și a lui Cabral, când ea pleacă: „Evadez de acasă...”

Citeste si: Cabral și Andreea Ibacka nu mai dorm împreună! De când au devenit părinți, stau în camere separate

Cabral este praf în afaceri. Pierderile sunt de 100.000 de euro

Cea mai bună perioadă a firmei a fost în 2013 şi 2014, când profitul a fost de 232.574 lei, respectiv de 228.780 lei. Cabral mai este implicat şi într-o altă afacere, prin firma Kiai Magic SRL, specializată în comerţul cu amănuntul în magazine. De când a fost înfiinţată, această societate comercială i-a provocat numai pierderi lui Cabral, acestea fiind de aproximativ 100.000 de euro în ultimii 10 ani. (vezi care e secretul soţiei lui Cabral)

fara descriere

Cabral este praf în afaceri. Datoriile sunt de 300.000 de euro

Nu mai e un secret că Cabral este praf în afaceri. Firma nu a mai avut cifră de afaceri în ultimii ani, dar a acumulat în continuare pierderi şi restanţe. Astfel, datoriile firmei erau, al finalul lui 2017, de 1.314.833 lei, adică aproximativ 300.000 de euro. Dacă socotim şi piederile, reiese că firma i-a provocat lui Cabral o gaură financiară de aproximativ 400.000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate