Cabral s-a îmbrăcat în port popular la botezul fetiței lui! Cum a arătat Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița de 5 luni. A fost un botez cu tematică tradițională.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Namiko are 5 luni și părinții Cabral și Andreea Ibacka au decis ca botezul micuței să aibă loc la finalul lunii mai pentru ca să fie siguri că vor avea parte de o zi călduroasă. Și așa a și fost sâmbătă!

Cabral și Andreea Ibaka au ales ca tematică pentru botez tradiționalul, așa că atât părințiii cât și invitații importanți au îmbrăcat straie tradiționale românești.

Citeste si: Imagini exclusive de la slujba de botez a băieţelului Adelei Popescu! Uite ce a făcut micuţul în biserică!

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Cu ce bărbat celebru și-a pierdut virginitatea Thalida de la „Puterea dragostei”! Și-a tatuat și data

Citeste si: Andreea Ibacka a recunoscut! Cine are grijă de fiica ei și a lui Cabral, când ea pleacă: „Evadez de acasă...”

Nașii lui Namico au fost prietenii buni ai cuplului, Răzvan și Irina Fodor, alături de fetița lor, Diana, pe care au supranumit-o „nașa mică".

fara descriere

Petrecerea de după ceremonia de creștinare a lui Namiko a avut loc în aer liber, iar invitații au fost răsfățați cu tot felul de bunătăți.
Andreea Ibaka a purtat o rochie ce semăna cu ia tradițională iar pe cap a purtat o coroană de flori. Micuța Namiko a avut și ea o rochiță asemănătoare cu cea a mamei sale. Însă, cel care a ieșit cu adevărat în evidență a fost Cabral care a îmbrăcat o cămașă lungă, largă, albă, cu motive florale. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate