LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Cabral spulbera misterul lui Mos Craciun! Vrea sa ii spuna fetitei sale ca nu exista!

Cabral este o persoana foarte ocupata, insa putinul sau timp liber il petrece impreuna cu fetita sa, Inoke.

Distribuie pe:

fara descriereIntr-un interviu acordat pentru protvmagazin.ro, vedeta TV marturiseste ca anul acesta vrea sa ii spuna micutei ca Mos Craciun nu exista: "Asta cred ca este primul an in care ii vom spune - daca nu stie deja - ca Mosul nu exista… deci s-a cam terminat copilaria."

In ceea ce priveste cadourile pe care le priveste Inoke, Cabral este destul de strict: "Vorbim despre fiecare cadou pe care si-l doreste, si despre cum il poate primi. Poate un premiu la scoala, sau poate o serie de carti citite, temele de vacanta terminate inainte de vreme… depinde. Ea spune ce vrea, eu spun ce trebuie sa faca si… se intampla. Daca nu… nu."

Mosul este darnic daca fetita a fost cuminte, iar asta variaza de la an la an. Cabral marturiseste ca Inoke nu a mostenit pasiunea sa pentru sport si ca atunci cand va fi mare va putea sa-si aleaga ce meserie doreste.

"Noi o vom lasa sa-si aleaga ce vrea ea. Intre timp ne ocupam sa o pregatim cat stim si putem de bine, astfel incat sa aiba cat mai multe variante, dar decizia va fi a ei...", spune actorul pentru protvmagazin.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate