Cabral stie care e cea mai buna metoda prin care o femeie sa fie a ta! Dupa ce vor citi asta toate femeile ii vor da un mare LIKE

novalue

Distribuie pe:

fara descriereCabral este genul de barbat care apreciaza barbatii cu simtul umorului si crede ca asta e cea mai buna metoda prin care se poate agata o femeie.

kalooga_36441" Am tot vazut de-a lungul timpului fel-de-fel de variante de a intra pe sub pielea unei femei. Am vazut varianta cu etalarea bogatiei… invartirea cheilor de la masina pe deget, discutii despre vacante scumpe purtate pe tonuri mult prea inalte si fluturarea etichetelor de la hainele dezamagitor de scumpe. Am vazut varianta cu macho-man-ismul… atunci cand respectivul statea cu pieptul scos inafara, bicepsii incordati si parul gelat lipit de teasta. Am vazut varianta cu interesantul de neabordat… il stiti si pe acesta. Am vazut multe variante de a agata, de a apropia sau de a intra complet pe sub pielea unei femei.

Cea mai buna varianta, insa, cred ca este cea in care ea plange. Varianta in care ei ii curg lacrimile din ochi de ras. Eu zic ca asta e cea mai buna varianta, cea in care el o face pe ea sa rada de-i sare camesa de pe ea. Da, e interesant sa te dai interesant, probabil e misto sa fluturi o masina de 200k euro si ea sa se inamoreze istant, dar cred ca cel mai misto este cand ea te vede si se lumineaza la fata, stiind ca in urmatoarele ore se va simti incredibil de bine langa tine, razand cu gura pana la urechi.

De ce ar rade ea? Orice motiv ti-e bun ca s-o faci sa rada. Ca radeti de altceva sau ca radeti de tine, ca radeti de viata in general sau ca radeti – chiar si – de ea la un moment dat… ai milioane de variante de a o face sa rada. Bogatul e bogat. Interesantul e interesant. Macho-ul e… macio. Si cred ca fiecare are farmec pentru un anumit tip de femeie. Dar un tip simpatic are farmec pentru orice tip de femeie"
a scris Cabral pe blog.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate