„Cadavrul găsit în pădure este al altei persoane”. Declarația care schimbă totul despre cazul Caracal

Ce spune celebrul Luis Lazarus despre crimele din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Anchetatorul Luis Lazarus vine cu noi ipoteze în cazul crimelor de la Caracal. Acesta crede că va fi aflat adevărul în legătură cu crimele din Caracal. Jurnalistul susține că anchetatorii vor demonstra nu numai că Dincă a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, ci că ar avea cel puțin trei victime, căci cadavrul găsit în pădure zilele trecute nu este al Luizei Melencu, așa cum susținea bărbatul.
In articol:

„A fost o întârziere din partea anchetatorilor. Eu aș fi recunoscut mașina lui Dincă din start. De ce nu au căutat-o anchetatorii? Dacă vreau să știu cine deține o mașină, știu unde să sun ca să aflu? Anchetatorii de ce nu au făcut-o? Iar dialogul de la 112 a fost ceva înfiorător.

Cred că, în final, se va demonstra că Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Eu nu cred că Alexandra este vie.

Sunt curios dacă anchetatorii au deschis butoaiele din curtea lui Dincă sau chiar pe cel în care ar fi fost arse cadavre. Era înfiorător, e murdar când a fost prins și încătușat. Avea cenușă pe el. Se pare că Dincă a avut un accident la unul dintre picioare, în Italia, dar e curios ca avea genunchiere la ambele.

Pe de altă parte, constat că familia lui nu e prea comunicativă cu presă. Fiica lui a fost chiar foarte obraznică. Cadavrul găsit la liziera pădurii este al unei alte persoane. Nu cred că este al Luizei, este vorba de o a treia persoană ucisă“, a declarat Luis Lazarus pentru stirilekanald.ro.

Citeste si: Excavator, adus la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a săpa curtea

Citeste si: Dani Mocanu, scandal monstru cu Hamude de la Puterea dragostei! De la ce a pornit totul

Citeste si: Iasmina Halas, fosta lui Cristi Daminuță, gravidă? ”Surpriză!”

Medicul Tarek Nazer, specialist Ortopedie-Traumatologie, a explicat posibilele cauze pentru care Gheorghe Dincă avea genunchii astfel protejaţi.

De ce purta, de fapt, genunchiere Gheorghe Dincă

“Aceste genunchiere fără suport metalic, decupate în zona rotulei şi cu arici se achiziţionează în mod normal de la farmacie. Nu vorbim de unele profesionale care sunt recomandate în cazul unei patologii specifice de către medic.

Aşadar, fie le purta ca să scape de un disconfort minor, fie că ar avea probleme mai serioase. Faptul că bărbatul din Caracal are 66 ani ne poate conduce cu gândul că suferă de o afectiune de tip degenerativ, anume gonartroză (artroza genunchiului), problemă des întâlnită la această vârstă”, a declarat Nazer.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate