Cadavrul unei femei, găsit aproape de vila Elenei Udrea din Costa Rica! O americancă răpită, descoperită fără suflare după 10 zile de căutări cu FBI-ul!

O crimă care a zguduit Costa Rica a avut loc la doi paşi de vila în care a locuit Elena Udrea.

Autor: Radu Constantin

O americancă de 36 de ani a fost răpită şi apoi ucisă la San Jose, nu departe de cartierul în care a locuit Elena Udrea. Carla Stefaniak a fost găsită în urmă cu câteva zile în apropierea vilei pe care o închiriase împreună cu cumnata ei la sfârşitul lunii noiembrie, prin sistemul AirBNB. Originară din Miami, SUA, Carla venise în Costa Rica pentru a-şi sărbători ziua de naştere.

Femeia tocmai împlinise 36 de ani.

Povestea Carlei Stefaniak a făcut înconjurul planetei în condiţiile în care autorităţile costa-ricane şi cele americane (FBI) au căutat-o pe femeie timp de 10 zile prin toată capitala statului. Familia femeii s-a deplasat la San Diego pentru a lua parte la căutări. Cu o zi înainte să dispară, Carla şi-a condus cumnata la aeroport, aceasta trebuind să se întoarca mai devreme în Statele Unite. La aterizare, ea a găsit un mesaj pe telefonul mobil în care Carla îi spunea că s-a tăiat curentul la vilă şi că ”e cam dubios” acolo.

Corpul Carlei Stefaniak a fost găsit luni, într-o zonă împădurită din apropierea vilei. Acesta era învelit în saci de plastic şi a fost descoperit de câinii poliţiştilor.

Adrian Alexandrov a mărturisit, după ce Elena Udrea a ajuns în arest, că nu se simte în siguranţă în Costa Rica, în condiţiile în care cazul fostului ministru român a fost

relatat pe larg de presa de acolo, jurnaliştii prezentând-o ca pe o femeie extrem de bogată. Cazurile de străini jefuiţi, răpiţi sau chiar ucisi în Costa Rica sunt extrem de numeroase, în special în ultimii ani, când valul de criminalitate pare să fi scăpat de sub controlul autorităţilor.

Conform unui studiu realizat de Inter-American Development Bank la începutul acestei luni, America Latină şi statele din Caraibe formează cea mai violentă regiune de pe planetă, cu 2,5 milioane crime în ultimii 20 de ani din care un procent de 75% comise cu arme de foc.

Cele mai periculoase oraşe din lume sunt considerate: Caracas (Venezuela), Acapulco (Mexic) şi El Salvador (San Salvador). 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Elena Udrea, necazuri în închisoarea din Costa Rica! Ce a păţit de 1 decembrie

Elena Udrea şi Alina Bica sunt în pericol? Două femei au fost omorâte în închisoarea în care se află cele două românce

Elena Udrea a fost vizitată în Costa Rica de partenera ei de afaceri! Lia Stanca este îngrijorată de faptul că fostul ministru a plătit o cauţiune de 5 milioane de lei cu...

Horoscop Zilnic Marţi 2 Martie 2021: Nativul din zodia PEȘTI va avea parte de o zi minunată

Florin Călinescu, anunț ȘOC la Românii au talent: Am senzația că am văzut și câștigătorul. Cine a luat Golden Buzz (VIDEO)

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Se zguduie Casa Regală. Interviu Oprah cu Meghan şi Harry: „Regina este un șef al Mafiei”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies