Cadavrul unei femei, găsit în moloz de muncitori la marginea Capitalei. Ce le-a spus ucigașul anchetatorilor

Ce au aflat anchetatorii, după ce a fost găsit cadavrul unei femei în moloz.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Doi muncitori care descărcau moloz pe un teren viran din Ilfov au descoperit că printre resturi se află un cadavru și au dat alarma.


In articol:

Anchetatorii au mers la adresa de unde oamenii luaseră resturile și au început imediat ancheta. Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajuns foarte repede la principalul suspect.

Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, acuzat că și-a omorât sora vitregă de 38 de ani și a încercat să scape de trupul neînsuflețit.

Citeste si: Primele rezultate ale probelor ADN în cazul presupuselor crime din Caracal: „Sunt probe pe scotch-ul cu care i-a fost lipită gura”

Citeste si: O vecină a sunat să spună de casa groazei din Caracal cu 25 de ore înainte: „Doamnă, culcați-vă liniștită...”

Citeste si: HALUCINANT! Presupusul criminal din Caracal a făcut contestaţie la măsura arestării preventive! Gheorghe Dincă are termen marți, la Curtea de Apel Craiova

Vecinii victimei sunt șocați, deoarece nu au auzit nimic suspect din casa criminalului și nu au fost ei cei care au sunat la numărul de urgență 112.

Ce le-a spus ucigașul anchetatorilor

Imediat, polițiștii de la Măgurele s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au constatat că în locul indicat de apelant, se afla cadavrul unei persoane. În urma efectuării, cu celeritate, de activități specifice informativ-operative, polițiștii din Ilfov, cu sprijinul polițiștilor de la Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, au depistat si identificat autorul faptei. In prezent, acesta se afla in custodia Politiei”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

Mai mulți muncitori care renovaseră o locuință în blocul în care locuiește suspectul au fost cei care au descoperit înfășurat într-o pătură și legat cu o bandă adezivă un cadavru și au sunat imediat la 112 pentru a anunța această descoperire șocantă.

Potrivit unor surse din anchetă, în înregistrare se vede cum tânărul cară trupul femeii, înfăşurat în aceeaşi pătură.

La audieri, suspectul de crimă le-a povestit anchetatorilor că ”am confundat-o cu Satana!” El ar fi negat inițial fapta, dar a fost probat cu imaginile de pe camerele de supraveghere de la boc. Acolo se poate vedea cum urcă sacul în camion.

Potrivit cancan.ro atât criminalul, cât și victima sa, ar fi avut probleme psihice, nefiind, însă, în evidența statului.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate