Cadavrul unei fete a fost găsit într-un râu din apropierea casei. Suspectul crimei este un tânăr de 19 ani

O tânără a fost găsită moartă în apropierea casei sale, după ce plecase din timpul unui concert. Un băiat de 19 ani a fost arestat cu suspiciunea de ucidere.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Keeley Bunker s-a dus să-l vadă pe Aitch la un concert în Birmingham, iar dimineața la ora 4:30 a plecat spre casă însă nu a mai ajuns la destinație. 

Familia fetei a postat un mesaj pe Facebook prin care cereau ajutor tuturor celor care au văzut-o pe Keeley. 

Cadavrul unei fete a fost găsit într-un râu din apropierea casei. Suspectul crimei este un tânăr de 19 ani 

În ultimul ei mesaj, Keeley a spus că merge să îl vadă pe Aitch, un cântăreț care performa în Birmingham și era foarte încântată că va paricipa la concert. 

Citeste si: Andreea Bălan, fotografii emoționante cu bunica ei prezentă la nuntă: "Mamaia mea iubită, puternică și minunată"

Citeste si: Elevii mai multor școli din Moldova au primit cornuri mucegăite: „Să-i bată Dumnezeu pe nenorociţi. Ei mănâncă la cantină cu 2 lei şi copiii noştri, mucegaiurile astea“

Citeste si: Băsescu pierde procesul cu Consiliul Național de Studiere a Arhivelor Securității

fara descriere

Mama fetei a postat un mesaj pe Facebook în care cerea disperată ajutor: "A văzut-o cineva pe Keeley Bunker îîn acestă dimineață? Vă rog, sunt foarte îngrijorată", același mesaj fiind postat și de fratele fetei, scrie Mirror.com. 

Fata de 20 de ani a fost văzută pentru ultima dată de un localnic în jur de ora 4:30 în timp ce se întorcea spre casă. Familia și prietenii fetei s-au mobilizat pentru a o căuta, fata fiind găsită în locul în care fusese văzută pentru ultima dată. Keeley a fost găsită după 16 ore de la semnalarea dispariției, iar Suspect de crimă este un băiat de 19 ani. 

Verișorul fetei a scris un mesaj emoționant pe conturile de socializare: "Îmi e dor de tine, te voi iubi mereu, draga mea verișoară". Valul de condoleanțe pentru familia îndureară a apărut imediat de la aflarea tragediei, mulți catalogând-o pe fată "suflet frumos". 

"Îmi va fi foarte dor de tine, de râsul tău, de zâmbetul tău și de multe alte lucruri, suflet frumos!", a scris un apropiat de-al fetei. 

fara descriere

O parte din parc și din drumul din apropiere rămâne încercuit de autorități pentru a continua investigația. În locul în care a fost găsită Keeley, apropiații au dus flori. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate