Cadou de fițe pentru fiul lui Florin Salam! A fost de 100 de ori mai ieftin decât darul pentru Betty

Fiul lui Florin Salam s-a ales și el cu ceva după ce sora lui a primit un cadou de 200.000 euro de la manelist.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Dani Salam a primit cadou de la tatăl său, celebrul Florin Salam, un scuter de tip Harley care costă în jur de 2.000 euro. Puștiul de 16 ani a ieșit, zilele trecute, la plimbare alături de noua lui iubită, care are un ”motor” identic cu al lui. Fiul lui Florin Salam trebuie să mai aștepte 2 ani până când va putea să urce la volan, pentru că în acest moment nu are vârsta legală pentru a putea conduce.

fara descriere

Cadoul lui Dani este de 100 ori mai ieftin decât cel primit de sora lui, Betty. Aceasta și-a serbat, recent, ziua de naștere (a făcut 19 ani) și a primit un Mercedes de 200.000 euro de la tatăl lui. Conform informațiilor apărute în presă, mașina lui Betty este un model S 500 Coupe din 2018, personalizat, cu vopsea cameleon și interiorul alb.

Citeste si: Loredana Chivu a dat Poliția în judecată, după care s-a răzgândit! Vezi ce s-a întamplat

Citeste si: Betty Stoian, cadou de 200.000 de euro de la Florin Salam! Ce i-a cumpărat manelistul fiicei sale

Citeste si: Adrian de la Insulă a fost umilit de ispite! ”Nicio femeie nu merită să stea lângă tine”

Florin Salam s-a retras pentru moment din muzică și a plecat să se trateze la o clinică din Viena. Manelistul a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, în care s-a confruntat cu probleme de sănătate dar și cu amenințări din partea unor interlopi nemulțumiți că ”regele” nu a mai ajuns la evenimentele organizate de ei, deși îi plătiseră avans. În pauză este și fiul lui, care își însoțește tatăl la concerte, fiind instrumentist în trupa acestuia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate