Cadou WOW primit de Andreea Banica de la un tip: "Mi-a oferit cheile de la masina si mi-a zis..."

Ascultătorii Kiss FM au aflat de la Andreea Banica ce cadou neobişnuit a primit de la un fan.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere„Mi-a oferit cheile de la maşină. Şi i-am zis: 'Păi, dacă tu îmi dai mie cheile, tu ce faci? Rămâi pe jos?'” l-a întrebat cântăreaţa. „Păi, mergi cu mine” i-ar fi propus fanul.

„Aşa îmi doresc să ajung, ca Andreea Bănică!” a exclamat Andrei, gazda matinalului de la Kiss. „Să vină o fană la mine şi să zică: 'Ia tu cheile de la apartament şi de la maşină'”, a spus el.

Artista a povestit că a filmat 36 de ore pentru noul videoclip.

„Tu ştii că ai lansat un videoclip cu avioane pe 11 septembrie?” a râs Sergiu.

„Nu ne-am gândit la asta. Ne-am inspirat un pic din Top Gun”, a lămurit Andreea Bănică.

Vedeta le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM că s-a accidentat la gleznă în timp ce urca nişte scări şi că face recuperare medicală: „N-am putut să bag piciorul în ghips. Am purtat o orteză vreo zece zile şi apoi am început recuperarea. N-am avut doar problema aceasta. Am avut şi nişte probleme cu ligamentele de la piciorul drept”.

fara descriereAndreea a povestit că nu a putut să-şi însoţească fiica, Sofia, la grădiniţă, dar că a fost emoţionată. „Eu nu am fost la şcoală, însă a fost Sofia. Eu am avut un concert cu o noapte înainte şi nu am avut cum să ajung. Eram gata să nu mai ajung nici ieri, pentru că s-a anulat zborul. M-au reprogramat la o altă cursă şi am venit în sfârşit acasă. Sofia a fost cu emoţii, la fel ca mine. A dat o lăcrimuţă pe obrăjori, însă şi-a revenit. Mami a dat de la depărtare, când a văzut filmările, mami era topită” a povestit artista.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate