Cadoul de ziua ei a ucis-o! Ce a pățit o tânără de doar 21 de ani

Maria a murit după ce a primit cadou de ziua ei o rinoplastie. Avea doar 21 de ani, iar operația a ucis-o.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Maria Chiara Mete avea doar 21 de ani când a murit, lăsând în urmă o familie îngenuncheată de durere. Tânăra nu era deloc mulțumită de aspectul nasului ei, ba chiar era complexată și îl considera un defect. Aprtopiașii au decis să-i facă o surpriză așa că, de ziua ei, i-au făcut cadoul pe care ea și-l dorea de mult timp, o rinoplastie.

Tânăra și-a făcut programare la clinica din Formia, Italia, pe data de 17 iunie. În timpul intervenției chirurgicale ea a intrat în stop cardiac și apoi în comă. A fost transp-ortată de urgență la un alt spital, dar era mult prea târziu. Medicii au anunțat că fata de doar 21 de ani a intrat în moarte cerebrală. Decesul ei a fost pronunțat câteva ore mai târziu.

Familia Mariei este revoltată

Familia Mariei nu poate să accepte că fata de doar 21 de ani a muri în timpul unei intervenții chirurgicale la care apelează milioane de femei. Rudele sunt sigure că de moartea ei se fac vinovate cadrele medicale.

Avocații angajați au obținut o hotărâre judecătorească pentru analiza tubului respirator folosit în operație, existând suspiciunea că alimentarea cu oxigen a fost întreruptă în timpul intervenției. De asemenea, se suspectează că Mariei i s-au administrat medicamente necorespunzătoare pentru diminuarea sângerării.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate