"Câinele-păianjen mutant uriaş", cel mai în vogă videoclip pe YouTube în 2014

Un scurtmetraj horror al unui regizor polonez, prezentând un câine purtând un costum de tarantulă, este cel mai în vogă videoclip de pe Youtube în 2014, potrivit unui anunţ făcut de Google, care deţine platforma de partajare de clipuri video, informează bbc.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Videoclipul muzical "Dark Horse", al cântăreţei americane Katy Perry este cel mai popular clip publicat în 2014, cu 717 milioane de vizualizări.

Platforma de socializare online Facebook a înregistrat peste trei miliarde de interacţiuni privind Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia (CM 2014), desfăşurat în această vară.

CM 2014 a fost "cel mai discutat eveniment" pe platforma Facebook, de când compania a început să măsoare discuţiile despre evenimente, cu peste 350 de milioane de persoane publicând materiale despre campionatul de fotbal, a anunţat compania lui Mark Zuckerberg.

Alegerile prezidenţiale din Brazilia au fost, de asemenea, un eveniment foarte discutat pe reţeaua de socializare, cu 674 de milioane de interacţiuni înregistrate, cu 48 de milioane de utilizatori care au publicat mesaje despre campania electorală.

În Marea Britanie, evenimentul cel mai discutat pe Facebook a fost referendumul privind independenţa Scoţiei, cu 3,3 milioane de interacţiuni înregistrate doar în ziua votului, pe 18 septembrie.fara descriere

Cele mai populare jocuri de pe platforma Facebook au fost Bubble Witch 2 Saga şi Candy Crush Soda Saga.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate