Câinii care au vegheat-o pe Cristina Ţopescu nu îşi găsesc stăpâni! Sisi e agresivă, iar Bonnie nu are încredere în oameni! EXCLUSIV

Câinii care au vegheat-o pe Cristina Ţopescu sunt traumatizaţi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Câinii care au vegheat-o pe Cristina Ţopescu, Bonnie şi Sisi, au ajuns la Sibiu. “Cățelușele Bonnie și Sissi fac terapie de reintegrare după șocul suferit la moartea vedetei. La începutul acestui an, jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită decedată în locuința sa, după mai multe zile în care a fost vegheată doar de animalele de care a avut grijă în timpul vieții. Cățelușele Cristinei Țopescu au fost aduse la Sibiu săptămâna trecută de unul dintre cei mai dedicați dresori de câini din Sibiu. Deborah Faoro, dresorul care îi învață pe sibieni să interacționeze cu animalele de companie, le-a preluat de la București, de la ARCA, asociația care le-a luat în grijă imediat după moartea Cristinei Țopescu. „E vorba de doi câini cu o poveste grea și mult bagaj nu neapărat fericit după ei. Ele au fost cățelele Cristinei Țopescu și au rămas fără om care să le ofere o viața împreună. Au rămas fără om pentru că sunt câini mai dificili, cu traume adânci care se manifestă prin probleme comportamentale grave”, a explicat Deborah Faoro”, a dezvăluit oradesibiu.ro. (vezi ce sexy e fosta cumnată a Cristinei Ţopescu)

Citeste si: De ce Cristina Topescu nu a fost sunata de mama ei de Anul Nou? S-a aflat totul

Citeste si: Povestea cutremurătoare a jurnalistei care a murit cu laptopul în braţe, la fel ca Cristina Ţopescu! Diana Sorescu avea doar 26 de ani!

Citeste si: Ultimele cuvinte ale Cristinei Țopescu, înainte să moară: „Mi se face rău...”

Deocamdată, sunt probleme cu adoptarea lor. „Sisi nu-și găsește încă liniștea de când mama ei, Cristina Țopescu, ne-a părăsit. Sisi e un câine foarte bun și foarte iubitor, comportamentul ei față de oameni e ireproșabil, și chiar față de animale a făcut progrese excepționale. Extindem aria de căutări a familiei adoptive ideale în Sibiu, Cluj, Arad și Brașov. Ca atâția alți câini, însă, Sisi plătește tribut faptului că are ceva gene de câine de "lupte". Asta o face să fie agresivă cu unii câini (în special cu femele) și ne face pe noi să-i căutăm disperați o familie care să nu mai aibă deja alte animale (mai ales pisici), ca să fim siguri că și Sisi, dar și noii ei prieteni, or să aibă parte de liniște și fericire. Pentru o astfel de familie, biata Sisi ar fi perfectă. Din păcate, o familie dornică să aibă un animal, dar care nu are deja unul, e foarte greu de găsit. Și, dacă nu reușim să-i găsim casa perfectă cât mai repede, biata Sisi are o singură variantă: o pensiune canină sau foster unde să stea singură și unde, cel mai probabil, problemele i s-ar agrava și toate progresele pe care le-a făcut datorită dresajului s-ar pierde... Sisi nu merită asta, pentru că a muncit enorm să-și învingă toate pornirile și trecutul și să fie astăzi câinele minunat care este. Asta e ideea, cu Sisi. Că ea a reușit să se salveze singură, deja, învingându-și aproape toate problemele și că a reacționat excelent la ajutorul de specialitate oferit gratuit de Deborah, de la Faoro Sport Dogs #dogdharma. Acum, are nevoie doar de încă un mic ajutor. Dacă acel ajutor nu vine, nu doar că nu vom reuși să salvăm un suflet, dar riscăm să condamnăm iarăși la suferință o ființă care tocmai ce văzuse lumina, speranța și blândețea după pierderea Cristinei. Vă rugăm să ne ajutați să o salvăm pe Sisi până la capăt.”, se scrie pe pagina asociaţiei ARCA.

fara descriere

Câinii care au vegheat-o pe Cristina Ţopescu: “Bonnie are 4 ani și poate fi câinele de casă perfect"

“Bonnie are 4 ani și poate fi câinele de casă perfect. Este cuminte și bine crescută, foarte sociabilă cu alți câini. Merge bine în lesă și se simte bine în mașină sau la orice fel de plimbare, dar încă nu poate fi lăsată afară liberă, fără lesă. Cățelușa are nevoie de un om răbdător și blând, care știe să-i ofere iubire. „Bonnie este cățelul Cristinei Țopescu care în acest moment are cea mai mare nevoie de ajutor. Era foarte atașată de Cristina, iar când aceasta a fost găsită fără suflare, în casă, Bonnie era lipită de ea în pat și scâncea. Cine știe cât urlase sărăcuța după ajutor, până când acesta a venit, prea târziu și pentru mama ei, dar și pentru câțiva dintre ceilalți căței. Deși încrederea ei în oameni nu este la cote grozave, Bonnie a făcut progrese remarcabile grație lucrului cu Deborah Faoro, prietena noastră din Sibiu: a început să caute compania oamenilor, chiar dacă încă e destul de reticentă, dar se dă repede pe brazdă, preferă să stea în aceeași cameră cu aceștia și mănâncă fără probleme din mână. Am face orice să-i găsim un adoptator din Sibiu, pentru că astfel Bonnie s-ar bucura de ședințe de dresaj gratuite, pe viață. Dar acceptăm ca adoptatorul să fie din orice altă zonă a țării și chiar a lumii, atâta timp cât va fi persoana potrivită. Dacă sunteți din Sibiu, puteți trimite un mesaj direct la Faoro Sport Dogs, pentru adopția ei. Dacă sunteți din alte zone, ne puteți scrie nouă„, spun reprezentanții ARCA București.

Jurnaliștii WOWbiz.ro au obținut, în exclusivitate, imagini cu cei 5 căței supraviețuitori din casa în care a fost găsită fără suflare Cristina Țopescu. 4 dintre ei au ajuns la Asociația Vier Pfoten, iar al cincilea, o fetiță, a fost luată de o vecină și bună prietenă cu jurnalista. Din nefericire, doi dintre cei 7 căței pe care îi mai avea Cristina Țopescu au fost găsiți morți, alături de stăpâna lor. Pentru ei nu s-a mai putut face nimic, cauza morții fiind, cel mai probabil, deshidratarea. Ceilalți 5 câini au reușit să supraviețuiască, pentru că aveau posibilitatea să iasă afară din casă. Asta i-a și salvat. Cățeii au reușit să găsească un sac de hrană, să îl rupă și să mănânce pe săturate. Iar sursă de apă exista în permanență în curtea locuinței. Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București.  Potrivit Poliției, în cursul serii de duminică, 12 ianuarie, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate