Călin Geambașu, adevărul despre relația cu mama copilului său! ”L-a anunțat că își părăsește familia, lăsând copilul expus la un șoc puternic, după care nu l-a mai sunat pentru mai mult de 150 de zile”

Călin Geambașu, adevărul despre relația cu mama copilului său! Uite ce spune despre ea!

Autor: A.V.

”Angelica Cadar afirmă în presă că ERAM DESPĂRȚIȚI ÎNCĂ DIN 2017"... Cuuuum?! Doar din 2017 avem MII de poze și filmări cu viața noastră zilnică de familie, cu noi și DaviN acasă și prin vacanțe în diferite țări+ alte poze și filmări cu noi în intimitate, făcute cu drag și elan maxim. Cum să mintă un om dincolo de absurd când totul este perfect limpede?!?!?! Așa abordare îmi crează necesitatea de a răspunde și a lămuri un pic inducerile în eroare sădite în mod deliberat.

Altfel, timp de 1 an și jumătate nu am povestit nimic (adică, de când ne plimbă pe mine și pe DaviN pe la diferite audieri în cadrul mai multor Instituții, iar în paralel uneori răspunde pozitiv invitațiilor de a petrece cu toții momente normale de familie- diferite distracții, parcuri, restaurante, petreceri și acasă). Apoi transmite în mod fals în presă că ”a renunțat la copil pentru a nu-i perturba activitatea școlară”, însă eu în realitate trebuia să îl iau pe DaviN din finala de fotbal de la școală pentru a-l duce la audieri la Poliție... Și multe din astea.

Citeste si: Gafă incredibilă a celebrei Carmen de la Sălciua! A vrut să fie divă, dar iubitul i-a stricat poza!

Ca să pară bine intenționată și cât de cât responsabilă, Angelica Cadar minte în presă cu nerușinare și împotriva evidențelor atunci când spune că a renunțat la Davin pentru stabilitatea lui locativă. În realitate, a cerut încă de anul trecut prin Ordonanța Președințială schimbarea domiciliului copilului și executarea fără somație! În spatele afirmațiilor mele sunt documente și Decizii Judecătorești.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Apropos de cât de ”despărțiți” cică eram noi, în 2017 am apărut și la o emisiune TV toți 3, acasă. Angelica a mai dat un interviu de acasă în toamna lui 2017. Angelica m-a susținut tot de acasă și chiar și din platoul de filmare în disputa mediatică inițiată de părinții mei în același an de ”grație”, 2017.

Și ce e cel mai șocant este faptul că am filmat cu DOAR O ZI înainte să dispară fără urmă din casă, în următoarea formulă: mamă, tată și copil, pe canapeaua de acasă!

Citeste si: Detaliile tragice ale morții Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă: ”Am observat că mişca un picior ca un spasm. Mi-am dat seama că este posibil să fi murit”

Citeste si: Imagini de infarct cu Bia de la Puterea dragostei! Cum a apărut într-un videoclip

Apoi, A DOUA ZI, a mers în biroul Directoarei Școlii și l-a anunțat pe DaviN că își părăsește familia, lăsând copilul expus la un șoc puternic, după care nu l-a mai sunat pe DaviN pentru mai mult de 150 de zile, timp în care și-a continuat terapiile în tratarea psihicului uman prin ședințe REIKI și Hipnoză Regresivă. Cunoaștem și numele "terapeuților".

În fond, trebuie doar bunătate, nu alte alinturi; până acum 50-60 de ani nu exista noțiunea de ”psihoterapie”, dar asta nu-i împiedica pe oameni să fie oameni, să obțină rezultate istorice pozitive și un echilibru în raport cu viața. I-am comunicat chiar și în scris spunându-i că prima etapă pentru a putea reveni la un proiect pozitiv este aceea de a-și găsi un serviciu (măcar part-time), ca mai toți oamenii.

Pentru a nu influența actul justiției nu fac publice probe din proces care au dus la înfrângerea atacurilor Angelicăi asupra mea și a lui DaviN.  Încă mai are cale de atac prin Apel asupra respingerii cererii ei de chemare a mea în judecată și a pronunțării din 2019 a Instanței. În 2018 nu a făcut Apel la decizia prin Ordonanța Președințială cerută și pierdută tot de ea. În fapt, ce a făcut Angelica? Și-a abandonat copilul în vârstă de doar 9 ani și jumătate, alegând să locuiască la vârsta de 45 de ani împreună cu mama ei sectantă, în casa unei prietene... 😞
Iubesc Adevărul”, este mesajul postat de Călin Geambașu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cătălin Bordea, primele imagini de la cununia religioasă organizată în secret

Imagini de infarct cu Bia de la Puterea dragostei! Cum a apărut într-un videoclip

Valentin Dragnea, naș la o nuntă cu peste 1000 de invitați: „Au fost invitați până și paznicii din oraș”

Gina Pistol, despre perioada în care a pozat în „Playboy”: „Făceau glume misogine”

TOATĂ GERMANIA e în stare de ȘOC! Nu s-a mai întâmplat asta de aproape 30 de ani. ESTE ȘOC TOTAL

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Oțetul de mere deține marele secret. Luaţi-vă adio de la dietele chinuitoare. De Crăciun şi Anul Nou veţi străluci

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies