Calin Geambasu castiga zeci de mii de euro din concerte! Ultimul contract i-a bagat in buzunar sume colosale - VEZI pana unde a ajuns

Distribuie pe:

fara descriere

 

Calin Geambasu e mandru nevoie mare, caci se numara printre cei mai solicitati artisti de pe plaiurile mioritice. Viata pare sa-i surda din plin! Nu de alta, insa cantaretul are succes si peste hotare.

Calin Geambasu a pus mana pe contract fabulos in Dubai. Artistul si cei 30 de membri ai trupei vor canta la un bal caritabil din Emirate, care va avea loc in luna decembrie.

"Este o onoare pentru noi. Organizatorii sunt niste oameni extraordinari. Ne-au invitat sa cantam in cadrul balului si, mai mult, sa petrecem o saptamana de relaxare in Dubai. Vor inchiria 15 camere la hotel pentru noi. Nu suntem putini, suntem 30 in total. Mergem impreuna mereu, nu las unul acasa. Noi ne bucuram ca oamenii ne asculta muzica si incercam sa incantam publicul cu piesele noastre"
, ne-a declarat Calin.

Artistul a cantat la cele mai importante evenimente din acest an - nunta Elenei Basescu, fiica presedintelui Romaniei, si la botezul fiului lui Cristi Borcea, fostul sef al echipei Dinamo.

Potrivit surselor noastre, in tara, Calin Geambasu incaseaza in jur de 10.000 de euro pentru un concert de 45 de minute. In Emirate, Calin va primi peste 20.000 de euro pentru reprezentatia pe scena.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate