Calin Geambasu despre moartea lui Titus Muntean: "A fost bestial gagiul. Mi-a fost ca un tata! El m-a inventat! Pana sa il cunosc eram doar fiul lui Geambasu!"

Vestea mortii lui Titus Muntean, marele om de televiziune care s-a stins din viata astazi, la Spitalul de Pneumologie "Marius Nasta" in urma unor complicatii aparute pe fondul unei boli la plamani, se raspandeste cu repeziciune.

Titus Munteanu a murit la varsta de 72 de ani

Titus Muntean a murit astazi, la ora 13:00 Pe langa familie, cei mai afectati de acesta pierdere sunt tinerii care au avut norocul de-a lungul vremii sa fie descoperiti si sa lucreze cu marele om de televiziune. Printre acestia se numara si Calin Geambasu, artistul marturisindu-ne ca stia de suferinta lui Titus Muntean si ca au vorbit la telefon pentru ultima oara, in urma cu doua- trei saptamani.

Calin Geambasu a fost descoperit de Titus Muntean "Atunci mi-a spus ca nu se simte prea bine. Ca este foarte slabit si nu este in cea mai buna forma. De vazut, l-am vazut in urma cu o luna, cand m-a invitat la el in platou, la TVR, unde filma pentru emisiunea "Opt intr-o barca". Show-ul acesta era un format in genul Scolii Vedetelor, iar Titus Muntean dorea ca eu sa fac parte din juriu. I-am zis ca prezenta mea nu ar costa nimic si ca as accepta sa fac asta cu ochii inchisi, dar sunt prins cu contract la o alta televiziune si trebuie sa-mi respect angajamentul. As fi vrut sa stau in platou si el in regie sa il aud cum da indicatii de sus, un lucru pe care l-am trait cinci ani, zi de zi, cat timp am fost la Scoala Vedetelor.
Regret ca a plecat, dar sunt fericit ca despartirea noastra a fost una frumoasa. Si mai e ceva, cred ca a plecat cu sufletul impacat. A fost bestial gagiul. Mi-a fost ca un tata. El m-a inventat! Pana sa il cunosc eram un biet elev, la liceul de muzica. Aaa si baiatul lui Geambasu, nimic mai mult"
, ne-a declarat Calin Geambasu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies