Calin Geambasu intrece orice asteptari. Vezi aici in ce luna a anului a batut palma pentru spectacolul de Revelion si cine si l-a dorit cu orice pret!

Ca si restul artistilor de la noi, Calin Geambasu si cei care fac parte din bandul sau isi vor sacrifica petrecerea proprie si vor canta de Revelion. O vor face insa intr-un singur loc, angajamentul fiind semnat si stabilit in urma cu ZECE luni.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereGasca lui Geambasu se mareste pe zi ce treceMai exact, la data de 1 martie 2013, cand Calin Geambasu a fost chemat la discutii de afaceristul George Copos. fara descriere"Cantasem la hotelul dansului de Revelion. I-a placut show-ul nostru si a dorit cu tot dinadinsul sa se asigure ca ne va avea si la anul, asa ca intr-o zi m-a sunat si m-a invitat la discutii. Mi s-a parut si mie oarecum ciudat. Sunt obisnuit sa-mi iau angajamente din vreme, chiar si cu un an inainte, pentru nunti, petreceri de firma sau party-uri private. De dansul ma leaga o amicitie foarte frumoasa de peste 10 ani. In pofida renumelui sau de "scotian", pentru care este  cunoscut, in relatia mea cu dumnealui s-a gasit un echilibru foarte decent intre ceea ce are de oferit mai bun fiecare. fara descriereBandul este compus din numerosi artisti, instrumentisti si dansatoriAsa ca am stabilit totul de atunci, cu zece luni inainte si a ramas batut in cuie, urmand ca noi sa oferim celor care vor alege sa petreca seara dintre ani la hotelul dansului, un program de exceptie", ne-a declarat Calin Geambasu. Din anul 2000, bandul condus de Calin Geambasu s-a axat pe organizarea evenimentelor private de tip Premium, artisti implicati in acest proiect ajungand sa cante la nuntiile si party-urile politicienilor, milionarilor si personalitatilor VIP din Romania si nu numai.

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate