Vedete

Calin Geambasu isi acuza parintele ca s-a folosit de el: “Nu am vazut un ban de la tata!" "A fost munca mea de aproape 2.000 de ore si niciun ban, niciun multumesc. Nimic, nimic!” EXCLUSIV

Secrete bine ascunse si aproape date uitarii au iesit la lumina, recent, in ceea ce pare a fi nu neaparat un scandal, ci mai degraba un moment zero al adevarurilor si clarificarilor in familia Geambasu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Calin Geambasu isi acuza parintele ca s-a folosit de el: “Nu am vazut un ban de la tata!" "A fost munca mea de aproape 2.000 de ore si niciun ban, niciun multumesc. Nimic, nimic!” EXCLUSIVicon photo
Totul a pornit de la o scrisoare publica scrisa de Calin Geambasu pentru tatal sau, mult mai celebrul Petre Geambasu. Intr-un gest cum nu s-a mai petrecut pana astazi intre doi artisti mari, un fiu si un tata cunoscuti si iubiti de public, Calin Geambasu a dezvaluit ca relatia pe care o are cu tatal sau este de fatada. (Citeste aici ce corectii ii aplica Petre Geambasu, fiului, atunci cand acesta gresea, cum il batea si il umilea in vazul lumii) 

Artistul sustine ca aceasta s-a deteliorat foarte mult in ultimii 20 de ani, timp in care tatal nu si-a ajutat financiar fiul, niciodata.

Calin Geambasu isi acuza parintele ca s-a folosit de el: “Nu am vazut un ban de la tata!" "A fost munca mea de aproape 2.000 de ore si niciun ban, niciun multumesc. Nimic, nimic!” EXCLUSIV

Pe scurt, Calin a dezvaluit ca in familia sa exista o raceala mare din partea tatalui sau fata de familia sa, respectiv o instrainare a seniorului fata de el si de nepotelul sau, micutul Davin. In ciuda incercarilor dese de a vorbi cu tatal sau si de a-i acorda o sansa de a recupera din timpul pierdut, Calin spune ca Petre Geambasu a continuat sa puna familia pe ultimul loc in viata sa.

Contactat de WOWbiz.ro, Calin Geambasu sustine astfel ca nu a primit niciodata sprijin din partea parintelui sau si ca la inceputurile sale in muzica, el a lucrat gratis pentru trupa tatalui doar pentru a-i intra in gratii.

                                                     Citeste continuarea in pagina urmatoare 

Citește mai mult »

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune