Calin Novacescu de la Exatlon s-a pozat cu Demi Moore! Faimosul s-a distrat la o petrecere alaturi de una dintre cele mai dorite actrite de la Hollywood!

Acum aproape zece ani, Calin Novacescu de la Exatlon s-a pozat cu Demi Moore, care a venit sa filmeze in Romania.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

In 2008, Calin Novacescu de la Exatlon s-a pozat cu Demi Moore. Celebra actrita, considerata a fi una din cele mai sexy de la Hollywood, a venit in Romania pentru a filma pentru pelicula „Bunraku”, o coproductie in care a mai jucat si un alt actor mare, Woody Harrelson. (vezi cum l-a ajutat Novacescu pe Giani Kirita sa faca muschi)

Calin Novacescu de la Exatlon s-a pozat cu Demi Moore. In 2006 a filmat cu actorul Billy Zane

Echipa de productie a fost invitata la mai multe petreceri pe timpul sederii in Romania, iar Demi Moore a participat si ea la un astfel de eveniment, acolo unde l-a intalnit pe antrenorul de fitness Calin Novacesu. Acesta avea legaturi cu lumea cinematografiei dupa ce a filmat, in 2006, pentru o pelicula cu Billy Zane.

Calin Novacescu de la Exatlon s-a pozat cu Demi Moore: „La nivelul asta iti este locul"

In trecut, Calin Novacescu de la Exatlon s-a pozat cu Demi Moore. In acea seara, actrita a purtat o tinuta in nuante de gri si mov, fiind cea mai admirata prezenta la petrecere. „La nivelul asta iti este locul.. Superba poza....... Merita mai mult de 5 stele”, i-au transmis amicii lui Novacescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: