Vedete

Calin Novacescu de la Exatlon s-a pozat cu Demi Moore! Faimosul s-a distrat la o petrecere alaturi de una dintre cele mai dorite actrite de la Hollywood!

Acum aproape zece ani, Calin Novacescu de la Exatlon s-a pozat cu Demi Moore, care a venit sa filmeze in Romania.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Calin Novacescu de la Exatlon s-a pozat cu Demi Moore! Faimosul s-a distrat la o petrecere alaturi de una dintre cele mai dorite actrite de la Hollywood!icon photo

In 2008, Calin Novacescu de la Exatlon s-a pozat cu Demi Moore. Celebra actrita, considerata a fi una din cele mai sexy de la Hollywood, a venit in Romania pentru a filma pentru pelicula „Bunraku”, o coproductie in care a mai jucat si un alt actor mare, Woody Harrelson. (vezi cum l-a ajutat Novacescu pe Giani Kirita sa faca muschi)

Calin Novacescu de la Exatlon s-a pozat cu Demi Moore. In 2006 a filmat cu actorul Billy Zane

Echipa de productie a fost invitata la mai multe petreceri pe timpul sederii in Romania, iar Demi Moore a participat si ea la un astfel de eveniment, acolo unde l-a intalnit pe antrenorul de fitness Calin Novacesu. Acesta avea legaturi cu lumea cinematografiei dupa ce a filmat, in 2006, pentru o pelicula cu Billy Zane.

Calin Novacescu de la Exatlon s-a pozat cu Demi Moore: „La nivelul asta iti este locul"

In trecut, Calin Novacescu de la Exatlon s-a pozat cu Demi Moore. In acea seara, actrita a purtat o tinuta in nuante de gri si mov, fiind cea mai admirata prezenta la petrecere. „La nivelul asta iti este locul.. Superba poza....... Merita mai mult de 5 stele”, i-au transmis amicii lui Novacescu.

 
Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV  icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune