Călin Popescu Tăriceanu, apariție rară alături de soție! Cum a fost surprins candidatul la Primăria Bucureștiului alături de nevasta cu 26 de ani mai tânără FOTO

Călin Popescu Tăriceanu, candidat la funcția de primar general al Capitalei, a fost la secția de votare alături de soție.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Călin Popescu Tăriceanu, la vot
Călin Popescu Tăriceanu, la urna de votare [Sursa foto: Facebook]

Apariție rară, Lodedana Popescu Tăriceanu, și-a însoțit duminică dimineață, soțul la secția de votare. Călin Popescu Tăriceanu candidează la funcția de primar general al Capitalei, fiind unul din cei 18 care-și doresc să ocupe fotoliul de edil al Bucureștiului în următorii 4 ani 


In articol:

Îmbrăcată sobră, cu un costum gri închis, cu pantalon, Loredana Popescu Tăriceanu a stat discretă lângă soțul său până la intrarea în secția de vot, apoi s-a îndepîrtat de acesta în timpul în care politicianul a vorbit în fața jurnaliștilor prezenți.

Calin Popescu Tariceanu si sotia
Calin Popescu Tariceanu si soția sa, Loredana Popescu Tariceanu[Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei]

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Loredana Popescu Tăriceanu este a cincea nevastă a politicianului

Loredana Popescu Tăriceanu este designer vestimentar și a devenit a cincea soție a politicianului în 2013. Conform declarației de avere depusă de Călin Popescu Tăriceanu în calitate de candidat la Primăria Bucureștiului, soția sa lucrează ca designer vestimentar la o societate comercială, de unde anul trecut a obținut un venit total de 35.000 lei. Totuși, soțul ei este unul dintre cei mai bogați politicieni români, iar veniturile sale de anul trecut au fost uriașe - 1,06 milioane lei doar din dividendele companiei auto pe care o deține.

Calin Popescu Tariceanu la vot cu sotia
Calin Popescu Tariceanu si soția sa, Loredana Popescu Tariceanu, au votat de dimineata[Sursa foto: Facebook]

Dar, Călin Popescu Tăriceanu este și parlamentar și ocupă funcția de președinte al Senatului, de unde primește salariu. În total, conform unui calcul realizat de WOWbiz.ro, Călin Popescu Tăriceanu a avut anul trecut un venit total de 1,46 milioane lei, ceea ce înseamnă un venit mediu de 122.000 lei pe lună, sumă pe care mulți abia o au pe întreg anul. 

Loredana Popescu Tăriceanu este cu 26 de ani mai tânără decât soțul ei, care are 68 de ani, iar la finalul anului 2014, ea a devenit mama unui băiețel. Este primul său copil, dar al treilea al lui Călin Popescu Tăriceanu, care mai are doi băieți din căsătoriile anterioare. Mereu discret cu viața sa personală, Călin Popescu Tăriceanu a apărut în ultimii ani doar de câteva ori alături de soția sa, la eveimentele importante. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Călin Popescu Tăriceanu câştigă de 5 ori mai mult decât soţia sa! Politicianul i-a făcut cadou Loredanei două apartamente!

Evaluare naţională 2019. Călin Popescu Tăriceanu a fost corigent în liceu la mai multe materii! Şeful Senatului era praf la Română, Matematică şi Biologie!

Clătite din cartofi. O rețetă delicioasă pentru micul dejun. Cum o prepari în câteva minute

Prezența la vot alegeri locale 2020! Cum au votat oamenii din punct de vedere al vârstei în București

Votarea a fost oprită în Costinești! Incident fără precedent la o secție de votare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies