Stiri

Călin Rus s-a sinucis! Tânărul student avea doar 21 de ani! A lăsat un bilet de ADIO

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Călin Rus s-a sinucis! Tânărul student avea doar 21 de ani! A lăsat un bilet de ADIOicon photo
 
Călin, un tânăr de 21 de ani din Sântana, şi-a pus capăt zilelor miercuri, 5 decembrie. Trupul neînsufleţit a fost găsit în locuinţa sa din Sântana. Se pare că acesta s-a sinucis folosind un cuţit. „Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei fapte penale”, spun poliţiştii.
 
Conform unor surse neoficiale, acesta ar fi lăsat un bilet de adio, în care îşi cere iertare pentru gestul făcut.
 
În urmă cu un an, pe 29 decembrie 2017, un alt tânăr din Sântana, Denis, în vârstă de doar 18 ani, şi-a pus capăt zilelor întinzându-se pe liniile de care ferată.
 
 
Mecanicul locomotivei nu a mai putut opri la timp, iar medicii sosiţi la faţa locului au putut doar să constate decesul.
 
Ca o ironie a sorţii, cu două săptămâni înainte să-şi pună capăt zilelor, acesta distribuise o fotografie cu câteva ştreanguri, însoţită de textul „Am început să-mi decorez camera pentru Crăciun”. Călin va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, 8 decembrie, la ora 13, la cimitirul din zona „Crişana” din Sântana, potrivit aradon.ro.
 
Incredibil, ce s-a întâmplat la Exatlon! Monica Roşu a spus totul! Cum s-au spălat faimoasele la baracă mai bine de trei luni! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un fost mare arbitru român face o propunere originală: ”Ioan Aurel Pop, rectorul Universităţii Babeş-Bolyai, preşedintele României în 2019!”icon photo

Stiri

Un fost mare arbitru român face o propunere originală: ”Ioan Aurel Pop, rectorul Universităţii Babeş-Bolyai, preşedintele României în 2019!”

Ioan Danciu (66 de ani), fost mare arbitru de fotbal, îl vede pe Ioan Aurel Pop drept o soluţie pentru Cotroceni.

Titlu secțiune