Călugăriță din Suceava prinsă când aduna ilegal donații. Reacția ei când a fost prinsă

O călugăriță din Suceava a fost prinsă că aduna ilegat bani pentru moaștele Sfintei Parascheva.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Căluărița a devenit furioasă când a fost luată la rost și filmată și chiar a început să îl burscheze pe cameramanul care o filma. 

Citeste si: Cadavru mumificat în curtea unei case din Târgu Jiu!

Citeste si: Natalia avea tumori pe toată fața! Cum arată acum, după operație: „Nu trebuie să îmi mai ascund chipul!”

Citeste si: Lydia s-a sinucis după ce a aflat cel mai mare secret al iubitului ei! A găsit în telefonul lui fotografii greu de privit

Călugăriță din Suceava prinsă când aduna ilegal donații. Reacția ei când a fost prinsă

Călugăreața a devenit agresivă la adresa jurnaliștilor și a mințit că are aprobare să strângă bani, deși refuza să dea explicații în fața camerelor de luat vederi.

„Nimeni nu a primit nici binecuvântarea Mitropoliei, nici avizul Primăriei să facă colecte. De-a lungul rândului sunt comercianţi care nu au avizul Mitropoliei şi unii dintre ei chiar vând obiecte de cult”, a declarat Constantin Sturzu, purtător de cuvânt Mitropolia Moldovei, conform A1.ro.

Deși hramul Sfintei Parascheva s-a încheiat de mai bine de o săptămână, numeroși enoriași încă merg la racla Cuvioasei Parascheva să se roage.
Lumânările și icoanele s-au putut vinde doar în parohiile și mănăstirile autorizate de Mitropolia Moldovei și doar în corturile amenajate în apropierea Catedralei, iar donațiile s-au făcut la raclă.
Mitropolia Moldovei a declarat că donațiile vor ajunge la familiile sărace, la cantinele sociale și la copiii orfani.
De pe urma lor profită comercianții care le vând enoriașilor lumânări și icoane. Deși anul acesta a fost înregistrat un record de pelerini vânzările comercianților au scăzut cu 30% față de anul trecut.
Totuși, pentru a nu pierde foarte mult, în fața tonetelor s-a negociat pentru fiecare leu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate