Călugărul criminal de la Tanacu stă la mila oamenilor din Vaslui, dar adevărul este cu totul altul! Cum se întreține după ce a scăpat din închisoare

Călugărul criminal de la Tanacu care a exorcizat-o pe măicuța Irina stă la mila oamenilor din Vaslui, dar puțini știu care este adevărata sa față.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Călugărul criminal locuiește în casa unui creștin cu suflet mare din Portari, județul Vaslui, dar puțini oameni știu că el a făcut destui bani încât să se întrețină singur.

Citeste si: Soția lui Romică Țociu se teme că partenerul ei ar putea rămâne la Hollywood: ”Vezi să nu mi-l ia ăia!” FOTO

Citeste si: Soţia lui Mircea Dinescu se trăgea dintr-o familie de cazaci bogaţi! Poetul era cu 11 ani mai mare decât Maşa: “Eu, un derbedeu, ea, o fată graţioasă”

Citeste si: O femeie i-a trimis mesaje pe telefon tatălui ei mort, vreme de patru ani. Într-o zi, ea a primit un răspuns

Călugărul criminal de la Tanacu stă la mila oamenilor din Vaslui, dar adevărul este cu totul altul! Cum se întreține după ce a scăpat din închisoare

Cu toate că el a primit acea casă de pomană, călugărul a avut bani să își cumpere un teren de 3.000 de metri pătrați la margineaa unui sat din Suceava.

„Deocamdată terenul este liber, însă Corogeanu a cerut aprobări de la primărie, pentru a ridica o clădire. El locuieşte în Vaslui, stă gratis în casa unui localnic din Portari, dar vrea să contruiască o casă la noi, în Suceava”, au declarat pentru SPYNEWS, noii vecini ai călugărului criminal.

fara descriere

Localnicii din Portari spun că fostul călugăr și-a improvizat un mic altar în casa lui și mai vin enoriași să se roage, însă nu are încredere în oricine. În trecut, parohia i-a distrus mai multe chilii ridicate ilegal.
Mai mult, localnicii au povestit cu patru ani în urmă despre Corogeanu că ar avea abilități vindecătoare.

fara descriere

„Casa în care locuieşte Corogeanu cu două măicuţe - două dinte cele condamnate, alături de el, în dosarul Tanacu - nu este a lui. I-a oferit-o un bărbat credincios, pe care Corogeanu l-a ajutat foarte mult. Omul acesta avea afaceri prin Italia şi Spania, dar acum câţiva ani s-a îmbolnăvit grav. Nu mai vedea deloc. Medicii nu i-au dat nicio şansă, i-au spus că nu va mai vedea nici cu ajutorul operaţiilor, nici cu cel al medicamentelor. S-a dus la Corogeanu, la Tanacu, iar părintele s-a rugat pentru el. După ceva timp, omul a început să vadă. Fără ajutorul medicilor, doar prin rugăciune... Şi, pentru că l-a ajutat atât de mult Corogeanu, când părintele a fost eliberat, i-a pus la dispoziţie casa pe care o avea ridicată la marginea satului, aproape de pădure. Acum Corogeanu stă în casa lui. Locuiește acolo cu două măicuțe. Au câteva capre și o mică gospodărie. Ies foarte rar din curte. Au încropit un mic altar și mai merg enoriași la ei, să se roage. Dar nu primesc pe oricine. Le e frică! Episcopia le-a demolat niște chilii pe care le construiseră ilegal, așa că acum sunt foarte prudenți. Nici nu vin la magazinul din sat, se aprovizionează din alte localități, să nu dea ochii cu localnicii. Trec rapid, cu mașina, pe uliță, și nu bagă pe nimeni în seamă", a povestit un sătean pentru SPYNEWS, în 2015.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate