Calugarul Petru, caruia i-a ars chilia, rupe tacerea! Reactia lui Gigi Becali, care l-a ajutat in trecut

Calugarul Petru, caruia albanezii i-au ars chilia, a rupt tacerea la WOWbiz. El a vorbit despre tot ce s-a intamplat, dar i-a si raspuns lui Gigi Becali, care l-a acuzat ca e nepomenitor. Calugarul Petru neaga ca ar fi nepomenitor, in schimb Becali, care l-a ajutat in trecut, isi mentine parerea.

Autor: A. I.

"Albanezii lucrau pe bani de nimica. Am aflat de la parinti, ca i-au vazut ei cand s-au dus acolo, mi-au spart chilia, au daramat-o, mi-au ars icoane, mi-au aruncat icoanele. Mai multe chilii au fost luate la rand, din ce am auzit de la parintele asta. 7-8 chilii ale unor calugari romani. S-a intamplat tocmai acum, in Postul Mare.

Politia nu a avut ce sa faca.

Pentru ca, pur si simplu, nu poti sa gasesti urma, cine a facut acest lucru. Eu incerc sa-mi caut un sprijin, sa ma intorc pe Athos. Va dati seama, e acolo casa mea.

Domnul Becali a spus de nepomenitori si bine a spus, dar problema e ca nu sunt dintre ei. Nu sunt unul dintre aceia care fac propaganda, sa vin in Romania sa sucesc lumea. Nici pe Sfantul Munte nu am facut lucrul ala, din contra, au fost cu totul alte treburi acolo. Nepomenitorii au cautat un mijloc pentru a ma face pe mine sa fiu de partea lor. Singura problema a mea era cu Patriarhul Bartolomeu, dar in rest nu aveam treaba cu niciun ierarh", a spus calugarul Petru la WOWbiz.

Gigi Becali i-a raspuns calugarului Petru, pe care l-a ajutat in trecut.

"Nu e problema lui cu cine slujeste Bartolomeu. El trebuie sa stea in ascultare. Din cauza asta el e nepomenitor. Adica ce inseamna nepomenitor? Nu il pomenea la slujba pe Patriarhul Bartolomeu", a declarat Gigi Becali.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies