Calvarul prin care a trecut Cristina Şişcanu cu fetiţa ei! ”A făcut o infecţie” Vezi ce remediu a găsit vedeta după o lună de chin. VIDEO EXCLUSIV!

Cristina Şişcanu a avut probleme cu fetiţa! Cum a vindecat-o după o lună.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, C.I.

fara descriere

Cristina Şişcanu a fost disperată timp de o lună. Fiica ei, Petra, în vârstă de un an şi jumătate, a avut o problemă de sănătate şi nimic nu o vindeca.

"Petra a avut o problemă la un degeţel. A făcut o infecţie la o unghiuţă, un lucru care se întâmplă destul de des la bebeluşi, pentru că stau mereu cu mâinile în gură, într-un mediu umed. Iniţial, am crezut că nu este nimic grav şi o să se rezolve totul fără bătaie de cap, dar spre disperarea mea şi a lui Mădălin, cu trecerea timpului, situaţia s-a agravat. Mai mult, nici nu ştiam ce să mai fac, mai ales când o vedeam plângând”, a declarat Cristina, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Cristina Şişcanu a avut probleme cu fetiţa! Vezi cum a vindecat-o după o lună!

Lucrurile nu se rezolvau deloc, şi Cristina era din ce în ce mai afectată de starea micuţei.

Timp de o lună, nu i-a trecut cu nimic, medicii nu găseau un tratament. La un moment dat, un doctor mi-a zis că trebuie să-i facă anestezie generală ca să se uite bine la deget, că un copil nu stă cuminte, dă din mâini...Am crezut că leşin când am auzit. Mi-am zis că trebuie neapărat să găsesc un remediu şi până la urmă cineva mi-a recomandat o cremă pentru uz veterinar. I-am aplicat-o, iar a doua zi era mult mai bine după ce atâtea săptămâni m-am chinuit cu toate părerile, cu toate sfaturile...Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Petra a scăpat de problema asta", a declarat Cristina Şişcanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, după ce problemele fetiţei au fost tratate.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate