Calvarul prin care a trecut Cristina Şişcanu cu fetiţa ei! ”A făcut o infecţie” Vezi ce remediu a găsit vedeta după o lună de chin. VIDEO EXCLUSIV!

Cristina Şişcanu a avut probleme cu fetiţa! Cum a vindecat-o după o lună.

Autor: Lili Lascar, C.I.

Cristina Şişcanu a fost disperată timp de o lună. Fiica ei, Petra, în vârstă de un an şi jumătate, a avut o problemă de sănătate şi nimic nu o vindeca.

" Petra a avut o problemă la un degeţel.

A făcut o infecţie la o unghiuţă, un lucru care se întâmplă destul de des la bebeluşi, pentru că stau mereu cu mâinile în gură, într-un mediu umed. Iniţial, am crezut că nu este nimic grav şi o să se rezolve totul fără bătaie de cap, dar spre disperarea mea şi a lui Mădălin, cu trecerea timpului, situaţia s-a agravat. Mai mult, nici nu ştiam ce să mai fac, mai ales când o vedeam plângând ”, a declarat Cristina, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Cristina Şişcanu a avut probleme cu fetiţa! Vezi cum a vindecat-o după o lună!

Lucrurile nu se rezolvau deloc, şi Cristina era din ce în ce mai afectată de starea micuţei.

Timp de o lună, nu i-a trecut cu nimic, medicii nu găseau un tratament. La un moment dat, un doctor mi-a zis că trebuie să-i facă anestezie generală ca să se uite bine la deget, că un copil nu stă cuminte, dă din mâini...Am

crezut că leşin când am auzit. Mi-am zis că trebuie neapărat să găsesc un remediu şi până la urmă cineva mi-a recomandat o cremă pentru uz veterinar. I-am aplicat-o, iar a doua zi era mult mai bine după ce atâtea săptămâni m-am chinuit cu toate părerile, cu toate sfaturile...Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Petra a scăpat de problema asta", a declarat Cristina Şişcanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, după ce problemele fetiţei au fost tratate.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea a fost convinsă că va avea băieţel. Dezvăluirea a fost făcută chiar de naşa micuţei Victoria | EXCLUSIV!

Ce caută Gabriela Cristea cu disperare în aceste zile? "Avem nevoie de ajutor" Vezi cât de avansată e sarcina vedetei şi care e prioritatea ei acum EXCLUSIV

Când va renunţa Gabriela Cristea la televiziune? Şefii au întrebat-o deja despre concediul de maternitate. "Mă simt bine şi nu am probleme"

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Trebuia să zboare și Arafat! Un fost președinte al României, anunț în scandalul politic al momentului: E un om care blochează sistemul de sănătate

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Descoperire uriașă făcută de cercetătorii români. Istoria va fi rescrisă după acest anunț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies