Calvarul prin care a trecut Cristina Şişcanu cu fetiţa ei! ”A făcut o infecţie” Vezi ce remediu a găsit vedeta după o lună de chin. VIDEO EXCLUSIV!

Cristina Şişcanu a avut probleme cu fetiţa! Cum a vindecat-o după o lună.

Autor: Lili Lascar, C.I.

Cristina Şişcanu a fost disperată timp de o lună. Fiica ei, Petra, în vârstă de un an şi jumătate, a avut o problemă de sănătate şi nimic nu o vindeca.

" Petra

a avut o problemă la un degeţel. A făcut o infecţie la o unghiuţă, un lucru care se întâmplă destul de des la bebeluşi, pentru că stau mereu cu mâinile în gură, într-un mediu umed. Iniţial, am crezut că nu este nimic grav şi o să se rezolve totul fără bătaie de cap, dar spre disperarea mea şi a lui Mădălin, cu trecerea timpului, situaţia s-a agravat. Mai mult, nici nu ştiam ce să mai fac, mai ales când o vedeam plângând ”, a declarat Cristina, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Cristina Şişcanu a avut probleme cu fetiţa! Vezi cum a vindecat-o după o lună!

Lucrurile nu se rezolvau deloc, şi Cristina era din ce în ce mai afectată de starea micuţei.

Timp de o lună, nu i-a trecut cu nimic, medicii nu găseau un tratament. La un moment dat, un doctor mi-a zis că trebuie să-i facă anestezie generală ca să se uite bine la deget, că un copil nu stă cuminte, dă

din mâini...Am crezut că leşin când am auzit. Mi-am zis că trebuie neapărat să găsesc un remediu şi până la urmă cineva mi-a recomandat o cremă pentru uz veterinar. I-am aplicat-o, iar a doua zi era mult mai bine după ce atâtea săptămâni m-am chinuit cu toate părerile, cu toate sfaturile...Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Petra a scăpat de problema asta", a declarat Cristina Şişcanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro,
după ce problemele fetiţei au fost tratate.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea a fost convinsă că va avea băieţel. Dezvăluirea a fost făcută chiar de naşa micuţei Victoria | EXCLUSIV!

Ce caută Gabriela Cristea cu disperare în aceste zile? "Avem nevoie de ajutor" Vezi cât de avansată e sarcina vedetei şi care e prioritatea ei acum EXCLUSIV

Când va renunţa Gabriela Cristea la televiziune? Şefii au întrebat-o deja despre concediul de maternitate. "Mă simt bine şi nu am probleme"

Mâine este ziua cu trei ceasuri bune pentru 7 zodii. Iată zodiile care vor avea spor în toate

Visarion ALEXA, în stare de ȘOC! Decizia luată chiar astăzi de procurori

Ce pensie are, de fapt, Adriana Iliescu, cea mai vârstnică mamă din România

George Simion, umilit crunt de o femeie. E scandalos ce a făcut liderul AUR

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies