Camelia Potec si Sandra Izbasa isi construiesc case de vacanta in Busteni. Fetele  vor primi titlul de cetateni de onoare ai urbei prahovene!

Camelia Potec si Sandra Izbasa ar putea deveni vecine. Si nu oriunde, ci la munte, in Busteni!

Distribuie pe:

fara descriereLucian Bute, Leonard Doroftei, Adrian Mutu, Adrian Diaconu, Alina Dumitru sau Ilie Nastase sunt doar cateva dintre numele importante din sportul romanesc care au primit titlul de cetatean de onoare al statiunii Busteni. Dincolo de o banala diploma, toti cetatenii de onoare au primit din partea primarului Emanoil Savin cate 500 de metri patrati de pamant, pe care urmeaza sa-si ridice case. Acestor nume li se mai adauga inca doua, tot de notorietate!

fara descriereE vorba de Camelia Potec, campioana olimpica la inot, si de gimnasta Sandra Izbasa, dubla medaliata cu aur la Jocurile Olimpice. Cele doua valoroase sportive urmeaza sa fie declarate cetateni de onoare, cel mai tarziu la inceputul anului viitor. "Ne-am propus sa construim in Busteni un cartier al personalitatilor din sport, cultura si arta. In cativa ani acesta va fi gata", a precizat Emanoil Savin pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate