Camelia Sucu, din nou soacra mica! Fiica ei cea mare, Ioana, se marita si ea!

Dupa ce anul trecut, Cristina Sucu s-a maritat, la anul, Camelia Sucu va fi din nou soacra mica.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierefara descriereFemeia de afaceri va avea mari emotii si pentru Ioana, care se va casatori cu un medic stomatolog din Buzau.

Fiica cea mare a Cameliei Sucu este organizator de evenimente si ea a fost cea care s-a ocupat de toate detaliile surorii ei. La fel se va intampla si la propria nunta.

"Ne gandim cu mare groaza ca va trebui sa sa fim cuminti si sa ascultam de ea in organizarea nuntii", a glumit Camelia Sucu pentru Acasa TV.

fara descriere"Asta imi este meseria. Dar, inainte de nunta, cu vreo 2-3-4 saptamani inainte, o sa incerc sa nu ma mai implic, asa cum le sfatuiesc pe toate miresele cu care lucrez, ca sa nu pierd bucuria evenimentului", a precizat Cristina Sucu.

"Nu cred ca poate altcineva sa faca lucrurile mai bine decat mine. Stiu ce vreau, cum vreau de cand erm mica. Inca nu am pus totul pe hartie. Am multe planuri, trebuie sa ajungem la un numitor comun, sa vedem ce o sa facem. Mama o sa fie cu mine cand o sa imi iau rochia. Cred ca o sa fie o singura rochie, ca rochia de mireasa ar trebui sa fie doar una. Va fi una de printesa", a mai spus ea.


"O vad ca este fericita si nu imi mai trebuie nimic pe lume. Sunt convinsa ca in ziua respectiva voi fi din nou emotionata. E un moment frumos", a explicat femeia de afaceri.

Intrebata daca ginerele ei este barbatul perfect pentru Ioana, Camelia Sucu a precizat: "Nu imi plac oamenii perfecti! Imi plac oamenii frumosi in suflet. Imi plac alegerile lor, important este sa le placa fiicelor mele".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate