Vedete

Camilla Parker, cuvinte scandaloase la adresa lui Meghan Markle! "Este o rusine pentru familia regala! Daca eram eu regina..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Camilla Parker, cuvinte scandaloase la adresa lui Meghan Markle! "Este o rusine pentru familia regala! Daca eram eu regina..."icon photo

Camilla Parker, sotia Printului Charles si totodata una din "celebrele amante" ale familiei regale, nu ar fi fost deloc multumita cu mariajul fiului ei vitreg, Printul Harry.
Mai exact, o sursa de la palatul regal ar fi declarat jurnalistilor de la revista americana Globe, cum o priveste Camilla pe Meghan Markle.


Se pare ca mama vitrega a Printului Harry nu ar indragi-o deloc pe actrita de origine americana.
Camilla Parker ar fi declarat ca Meghan Markle nu ar fi femeia potrivita pentru Printul Harry. In plus, ducesa de Cornwall este deranjata di de faptul ca actrita a mai fost casatorita in trecut."Dacă eu eram regină, nu aş fi permis niciodată să aibă loc nunta lor. Este o ruşine pentru familia regală britanică”, ar fi spus soţia Prinţului Charles, potrivit sursei citată mai sus.

Mai mult, aceeasi sursa de la palatul regal a povestit ca ducesa Camilla Parker ar planui sa o desparta pe Meghan de Printul Harry.

"Camilla are mai multe probleme în ceea ce o priveşte pe Meghan şi consideră nu e potrivită pentru a deveni o mireasă regală”, a mai adăugat sursa.

Situatia devine si mai tensionata, mai ales ca Meghan a fost, nu de putine ori, comparata cu Printesa Diana.

„Camilla s-a înfuriat foarte tare după ce Megan a vorbit despre Diana”, a mai spus sursa de la palat.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune