CamStars Studio îmbrățișează diversitatea și are grijă de modele

Un interviu de Stephen Yagielowicz.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

CamStars, un nou studio de videochat cu sediul în București, își face rapid un nume în industrie punând un accent deosebit pe dezvoltarea personală a modelelor, longevitatea carierei lor, profitul acestora și reputație.

Cu o echipă de profesioniști și investiții continue în resurse și suport, CamStars are planuri pe termen lung și ia în serios confidențialitatea, diversitatea, siguranța și succesul modelelor.

De la monitorizarea situației impozitelor din România și până la satisfacerea cerințelor tehnice ale site-urilor partenere și fanilor lor cu privire la calitatea iluminatului, calculatoare și conectare la internet, precum și pregătirea temeinică a modelelor indiferent de nivelul lor de experiență pentru a ține pasul cu cele mai noi tendințe, succesul studioului CamStars are o traiectorie ascendentă, a cărei limită este imposibil de intuit.

Pentru o imagine mai detaliată, XBIZ a luat legătura cu Andrei de la CamStars Studio și iată ce a aflat:

XBIZ: Ce a condus la lansarea studioului CamStars?

Andrei: CamStars Studio este un brand încă în dezvoltare în contextul industriei volatile a videochatului și divertismentului pentru adulți.

Acest studio a luat naștere acum doi ani cu scopul precis de a oferi o perspectivă diferită atât modelelor cât și partenerilor.

Astăzi suntem un studio bazat pe transparență, stabilitate și corectitudine.

XBIZ: De ce ați ales Bucureștiul în calitate de cămin pentru CamStars?

Andrei: Alături de Rusia și Columbia, România este una din țările de top în domeniul videochatului. De aceea sunt convins că Bucureștiul este orașul cu cele mai multe modele și studiouri din lume.

Așa cum am menționat și mai devreme, CamStars nu are decât 2 ani, dar membrii echipei au o experiență mai mare de 10 ani în această industrie.

Cu alte cuvinte, la momentul acesta credem că Bucureștiul este cel mai bun loc pentru dezvoltarea afacerii noastre, chiar dacă avem în plan deschiderea unor studiouri și în alte orașe sau chiar țări.

XBIZ: Cum se diferențiază CamStars de alte studiouri?

Andrei: 24 de ore, 7 zile pe săptămână lucrăm pentru modele noastre. Faptul că noi lucrăm pentru ele și nu invers, aceasta este principala diferență.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Încercăm să creăm un brand personal pentru fiecare model și le încurajăm să se dezvolte pe plan individual.

Credem în dezvoltarea personală și în calitățile modelelor noastre.

XBIZ: Oferiți avantaje și din punct de vedere tehnic?

Andrei: România are un mare avantaj față de alte țări reprezentat de viteza mare a internetului și de aceea nu doar studioul nostru, ci și alte studiouri sunt cu un pas înainte din acest punct de vedere.

Cred că acesta este un lucru extraordinar dacă ne gândim la membri, dar și la site-urile cu care lucrăm.

De asemenea folosim doar computere și camere web de ultimă generație pentru a putea oferi o imagine ireproșabilă. Membrii departamentului nostru tehnic studiază în permanență cele mai noi și mai performante echipamente pentru a putea îndeplini cerințele site-urilor.

XBIZ: Ce ne poți spune despre pregătirea modelelor și serviciul suport?

Andrei: Suntem o echipă mică, dar muncitoare și de aceea avem rezultate remarcabile cu modelele noastre. Cât timp ele sunt fericite și noi suntem fericiți.

În departamentul de pregătire și cel de dezvoltare există multe persoane cu experiență. Sunt foarte mulțumit de munca lor, iar rezultatele se observă la fiecare nou model cu care lucrăm.

Mă refer la o dezvoltare personală continuă a modelelor noastre. Este minunat să vezi cum un model evoluează într-un timp atât de scurt.

XBIZ: Cât de mari sunt câștigurile modelelor și cât de des sunt ele plătite?

Andrei: Plata modelelor începe de la un procent de 60% din câștiguri la care se adaugă bonusuri lunare. În general le plătim de două ori pe lună, dar dacă doresc își pot primi partea și zilnic.

Suntem foarte flexibili din acest punct de vedere și încercăm să ajutăm fiecare model în funcție de nevoile pe care le are.

XBIZ: Ce fel de model se potrivește cel mai bine acestui studio?

Andrei: Apreciem diversitatea. Nu ne dorim un singur tip de modele și cu siguranță nici membrii site-urilor nu vor asta.

Pentru noi atractivitatea poate fi exprimată în multe forme. Nu avem două modele care să semene între ele și asta este un lucru bun deoarece există multă diversitate. Avem modele între 18 și 55 de ani, modele cu o siluetă mignonă, înalte, musculoase, slabe, cu forme, de orice fel! Avem de toate!

Ceea ce căutăm sunt femei cu dorința de a învăța, pentru că în lumea adulților înveți în fiecare zi! Modelul care muncește din greu ca să devină cineva este un model care învață mult și asta este rețeta succesului.

XBIZ: Ajutați modelele cu clipuri, sesiuni foto și alte proiecte similare, sau vă concentrați exclusiv pe camerele web?

Andrei: Lucrăm doar cu site-uri premium și cel mai important din ele este ImLive.com. Pe toate aceste site-uri premium competiția este dură și de aceea calitatea serviciilor se ridică la alt nivel, la fel ca și cerințele membrilor.

Ca să ne ridicăm la nivelul cerut punem cap la cap o mulțime de idei și organizăm sesiuni foto săptămânale. A devenit un obicei să participăm și la concursurile lunare organizate pe ImLive.com și astfel reușim să facem câte ceva diferit pentru fiecare din modelele noastre, ceva care să se potrivească cu personalitatea lor.

Ne folosim de studioul nostru și locațiile de care dispunem și investim mult timp pentru a crea ceva unic. De asemenea, am angajat un make-up artist și un hairstylist pentru ca modelele noastre să arate mereu impecabil.

XBIZ: Ce crezi că rezervă viitorul pentru CamStars și videochat deopotrivă?

Andrei: În toți acești ani în care am făcut parte din industrie am fost martor la procesul de evoluție și cred că lucrurile se vor schimba chiar și mai mult de acum încolo. Interacțiunea umană va atinge nivele superioare deoarece este vorba de un serviciu de care are nevoie oricine indiferent dacă este singur sau într-o relație.

Din când în când, oamenii simt nevoia să socializeze cu alți oameni. Videochatul nu se rezumă doar la un show și cu siguranță se va dezvolta și în continuare.

Nu știu unde ne va duce tehnologia, dar sunt sigur că videochatul va fi unul din cele mai utilizate servicii din întreaga lume. 

Viitorul studioului CamStars se vede luminos de unde stau eu deoarece știm ce trebuie să facem și avem planuri pe termen lung care merg mână în mână cu strategii pe termen scurt, iar scopul nostru este să ne dezvoltăm pe piața internațională.

Dezvoltăm un brand care se va ridica la înălțimea numelui său: CamStars!

XBIZ: Ce altceva mai trebuie să cunoască cititorii revistei XBIZ despre CamStars?

Andrei: În ceea ce ne privește cel mai important lucru este că suntem un partener de încredere. Cei cu care lucrăm știu de ce suntem în stare și că se pot baza pe noi. Țin să menționez că atunci când vine vorba de afaceri căutăm colaborări din care toată lumea are de câștigat și ne respectăm partea de înțelegere.


Citește și:

Se va isca o răscoală împotriva Reginei Angliei? Zeci de angajați au pornit o revoltă împotriva monarhului

O fetiță de 3 ani a murit după ce a ingerat cocaina ascunsă în casă de tatăl ei

Un cuplu s-a aflat la un pas de moartre: o stâncă le-a căzut peste mașină și a trecut prin parbriz, pe DN 66

Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața după ce a câzut într-o fântână adâncă de 12 metrii

Un bătrânel de 79 de ani a fost găsit întins pe jos, în mijlocul unui câmp

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies