Când a aflat că soțul ei mai are doar cinci ani de trăit, a decis să divorțeze: „Am știut că trebuie să-l părăsesc”

O femeie din Australia și-a părăsit soțul după ce a aflat că mai avea doar cinci ani de trăit. Ce a făcut-o să divorțeze de el.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O femeie a povestit pentru o publicație din străinătate că ziua în care a aflat că soțul ei urma să mai trăiască doar cinci ani de zile a fost ziua în care ea și-a dat seama că trebuie să-l părăseacă. Deși mulți o donamnă pentru alegerea făcută, femeia a știut din prima clipă că era cea mai bună decizie pentru ea.

Australianca și soțul ei nu mai aveau de mult timp o relație armonioasă. Medicii i-au spus bărbatului că suferă de o afecțiune pulmonară cronică și că trebuie neapărat să renunțe la fumat, dar el s-a opus vehement.

„Dimineaţa în care soţul meu a fost informat că va muri a fost şi dimineaţa când am ştiut că trebuie să-l părăsesc”, a povestit femeia, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Haos după incendiul de la Colectiv! Filmările secrete făcute de pompieri nu au fost văzute nici de procurori: „Nu le-au luat nici măcar pulsul. Șefii au văzut imaginile și filmarea a fost ascunsă tuturor”

Citeste si: Andreea s-a întors din Germania ca să nască în România. A ajuns de urgență la spital și au băgat-o în sala de nașteri, dar a urmat ceva halucinant: „Mi-a zis sã plec oriunde la alt spital”

fara descriere

De ce a divorțat femeia de soțul ei grav bolnav

„Aia e, dacă tot mor, măcar să fumez în continuare”, a spus soțul femeii, chiar de fațșă cu medicii. Degeaba i-au spus să se gândească la copilul lui de doar doi ani și la familia pe care o are.

„M-am uitat la soţul meu şi mi-am dat seama că nu ascultă nimic din ce i se spune”, a povestit femeia. „Ca mamă, am ştiut imediat că trebuie să-mi salvez fiul. Nu voiam să crească privindu-mă cum îi îngrijesc tatăl. Nu voiam să experimenteze deteriorarea treptată a unui tată care nu a făcut nimic pentru a se ajut singur”, a mai povestit ea pentru aceeași sursă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate